Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ina91

zanudzam się w domu w sobotni wieczór

Polecane posty

Gość ciekawska hela
haha, czyli dzięki narzekaniu dostałam propozycję pracy na 2 końcu polski:P to dopiero osiągnięcie:D co tam ostatnio słychać? mi ostatnio dali trochę wytchnienia (odpukać), chyba w końcu coś zaczaili

a no widzisz ;) no to juz jakis maly sukces (oby na dluzej :)) a u mnie oki :) zemscilam sie na kims i jestem zadowolona z efektow :D

Gość ciekawska hela
no no, a czym ci ten ktoś zawinił, że się zemsty doczekał?:P sama bym się na paru osobach zemściła, a zemsta najlepiej smakuje na zimno;) czy to tylko mnie dopada jakaś zimowa deprecha czy może jest więcej takich osób? znowu samotny wieczór przede mną:O

a no obrazil mnie i wogole to sie doczekal :P ja sie zemscialm i jest git :P mnie tez dopada nuda i samotne wieczory :( ale coz.ja wogole od kilku dni mam strasznie zrypany humor i lepiej mi nie wchodzic w droge.jak narzie tylko 2 osobom udalo sie go poprawic :) za co im bardzo dziekuje :*

Gość ciekawska hela
ze mną ostatnio różnie bywa, jedynie wyjazd do domu jest w stanie porządnie poprawić mi nastrój, no i słuchanie ulubionej muzyki

ciekawska mi nawet muzyka nie poprawia humoru :O jak narazie to tylko rozmowa z 2 kumplami mi go poprawila ;) kochani sa. a poza tym co slychac?

Gość ciekawska hela
fajnie ci że masz kumpli, mi tylko chłopak pozostał, a jak go nie ma to muzyka i różne głupie strony w necie jutro poniedziałek, pakuję manatki i zabieram się z mojej rodzinnej pipidówy do trochę większej pipidówy i nie wiem co mnie jutro czeka, ale można się domyślić że z poniedziałku nawał roboty, jedyne czego nie mogę przewidzieć to humory współpracowników...:O

no fakt nie mozna przewidziec ;) no chwala za moich kumpli bez nich bym zdziwaczala calkiem :P nawet facet mnie ostatnio olewa a kumple murem za mna stoja :) hehe ty chociaz do weikszej pipidowy jedziesz a u mnie sie nie zpaowiada na przeniesienie w najblizszym czasie :O bo moj ma humorki jak baba w ciazy

Gość ciekawska hela
ehh walentynki dzisiaj, co za denne święto, zwłaszcza jak się jest z kimś na odległość... a co u ciebie słychać ostatnio, uspokoiło się trochę?

taaaa tak sie uspokoilo ze nic nie robie. a no denne i to jak.moj facet sie na mnie wypial calkowicie :O od piatku zero jakiegos zainteresowania z jego strony.dzisiaj caly dzien nie odbiera albo sie rozlacza.umawia sie na spotkanie i nie przyjezdza niczego nie wyjasniajac.jestem u rodzicow pije piwko i gadam z kumplai.choc oni nie maja mnie gdzies :O

Gość ciekawska hela
lepsze grono kumpli niż jakiś żałosny przydupas, poszukaj innego:D może lepiej że się nic nie dzieje niż gdyby miało się dziać zbyt wiele, czasem spokój jest najlepszym lekarstwem na "uroki" życia

Gość ciekawska hela
jak to nic nie robić, przecież rozkręcasz własny biznes, nie bój żaby, na pewno jeszcze wiele przed tobą :P czasami chciałabym na miesiąc zasnąć i obudzić się wypoczęta jak nigdy, albo zaszyć się gdzieś na odludziu i odpocząć od wszystkiego

Gość ladymakbet85
dzisiaj jest wtorek a nie sobota

ciekawka nic nie robie bo juz 3 tydz siedze bezczynnie i to mnie wkurza. a ja bym chciala czasmi zasnac i sie nie obudzic moze wtedy byl by spokoj :O makbet a ty sie czepiasz szczegolow :P

Gość ciekawska hela
makbet chyba nie zauważyła kiedy temat był założony:classic_cool: ja też mam takie chwile że wolałabym zasnąć i już nigdy się nie obudzić, ostatnio coraz częściej, albo wpadam w dołka, albo zdrowie szwankuje, dzisiaj chyba znowu tendencja zniżkowa:/ gdybym nie miała co robić przez dłuższy czas chyba bym zwariowała, jedyne wyjście to znaleźć sobie jakieś hobby albo uczynić hobby ze spania...

ciekawka ja wlasnie robie hobby ze spania :P a poza tym wariuje z nudow :O dzisiaj i wczoraj mialam jako takie zajecie ale nie na dlugo :O

Gość jjjjjjjuuuuuuuuuu
nie tylko ty, ja tez :-/

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
nudy w .uj

Gość ciekawska hela
na poprawę humoru i tymczasowe zabicie nudy polecam moje nowe internetowe odkrycie 'mistrzowie.org', niestety często po tym muszę wycierać zapluty monitor:P chciałam dziś się kimnąć po pracy, niestety mimo najszczerszych chęci jakoś nie wyszło

hej ciekawska no bywa.ja od jakis 4 dni wstaje nie wczensniej jak po 11 :O juz hobby ze spania zrobilam ;) wstaje jem robie porzadek i siadam do kompa.dobrze ze znajomi na gg.kumple trzymaja mne przy zdrowych zmyslach w ostatnim czasie :)

Gość ciekawska hela
ja póki co sama staram się jakoś trzymać przy zdrowych zmysłach, tyle że większość dnia wypełnia mi praca a co z tym twoim sklepem?

ciekawska facet sie nim zajmuje.moja noga w sklepie nie stanela juz ponad miesiac czasu :O ech powalone zycie

Gość ciekawska hela
facet w sklepie z damską odzieżą? ja bym na twoim miejscu naloty robiła:P zawsze możesz zająć się nic nierobieniem siedząc w sklepie zamiast w domu:D i z klientami można pogadać, lepsze to od kompa i tv, w życiu nie ma sytuacji bez wyjścia, ja w swojej pracy najbardziej lubię kontakt z klientami, czasem mam z tego niezły ubaw:classic_cool:

wiesz w sklepie jest pracwnica a on ja tylko kontroluje.a poza tym nie ma mnie w szczecinie.musialam wyjechac bo mialam troche innych spraw i po prostu nie oplacalo mi sie co rusz jezdzic do szczecina.pracuje w domu jak musze.siedze nad papierami itd. :P

Gość ciekawska hela
hmm tym bardziej robiłabym naloty, zwłaszcza jak jest młoda i ładna:P to masz nieciekawie, nie możesz sobie czegoś wynająć w szczecinie? nie ma nic gorszego od siedzenia w domu, zwariować można na dłuższą metę

ciekawska wynajdje sobie jakies zajecia.glownie gadam ze znajomymi bo ostatnio ich troche zaniedbalam weic nadrabiam :P e tam mloda i ladna ale zajeta:P tak ze luzik :D