Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rertgregreg

znam dziewczyne ona jest mna zainteresowana ale nie do konca mi sie podoba

Polecane posty

Gość rertgregreg

znam dziewczyne ona jest mna zainteresowana ale nie do konca mi sie podoba a wiec jesli chodzi o sex to tak ale jesli chodzi o zwiazek to nie wiem czy cokolwiek poczuje, chyba ze wspolne lozko cos zmieni spotkalem sie z nia calowalem troche poznalem i teraz jestem w kropce bo nie wiem co robic czy wiazac sie z nia czy spotykac sie nie wiedzac czy cokolwiek poczuje i sypiac calowac sie z nia ? oczywiscie nie naleze do osob tore latwo poznaja dziewczyny wrecz przeciwnie trwa to kilka miesiecy albo czasem i dluzej wiec odzucanie nie jest dobrym pomyslem co robic poradzccie

Gość rertgregreg
no i co radzicie?

Gość =centurion=
może mieć super charakter i możecie sie świetnie dogadywać lub też nie, więc od tego głównie będzie zależało

Gość kazdy bez wyjatku
najpierw nam odp.dlaczego nie widzisz się z nią w związku a tylko w łóżku?

Szkoda, że nie natrafiłeś na zołzę, która by Ci pokazała nie tylko to :D ale jeszcze coś innego.:D

Gość rertgregreg
kazdy bez wyjatku - widze sie z nia w zwiazku wlasnie tylko nie do konca mi sie podoba i nie wiem co z tym robic czy kontynuowac (wiedzac ze pewnie bedzie zwiazek z tego i moze byc nawet fajnie wraz z sexem) czy nie i znalezc ladniejsza?

Gość rertgregreg
a dogadywac sie bedziemy bo jestesmy dosc podobni do siebie

Gość twoja jego ex ..,.
przeciez jak ona ci sie nie podoba to w łózku też nie będzie zajebiście bo nie bedzie cie podniecac

Gość kazdy bez wyjatku
nie wyobrażam sobie związku z kims do kogo nic nie czuję, ale może wam facettom to jest bez różnicy

Gość Dlaczego faceci są tacy
żenujący?:O Widać, że dla seksu zrobisz wszystko, ofermo życiowa. Jak ci sie nie podoba, to sobie znajdź taka, co Ci bedzie odpowiadać! W czym problem? zadna cię nie chce?:O

Gość kazdy bez wyjatku
i jeszcze jedno pytanie, po ile macie lat? nie pytam z reguły o wiek, ale tu akurat to jest ważne. Jeśli jesteście jeszcze bardzo młodzi, to masz mnóstwo czasu by poszukać ładniejszą a jak jestescie juz starsi to notowania maleją a tym samym szanse tez

Gość rertgregreg
troche to zle rozumiecie: - twoja jego ex ..,. w lozku mnie bedzie podniecac bo mnie pociaga sexualnie gdy ja caluje itd - kazdy bez wyjatku - a z kad ja mam wiedziec czy sie zakocham jak nawet nie bylem jeszzce z nia w lozku no chyba ze zakochujemy sie zaraz na pierwszych spotkaniach?

Gość rertgregreg
ja mam 30 ona 25

Gość rertgregreg
no i co radzicie

Gość rertgregreg
wiem ciezka sprawa glowkuje i mecze sie:((

Gość prywatneradywrozbkilypski
podstawowe pytanie czy wyszorowales ryzowa szczota fallusiczka? bo cos cuchnie nie mowiac o pryszczach ,fuj ohyyydddaaaa tyyy

Gość rertgregreg
smieszny jestes... a zrobie tak jak mi jedna kobieta powiedziala: nie skreslaj kobiet no poczatku bo nie zawsze jak na poczatku jest chemia zauroczenie to jest to udany zwiazek, czasami milosc potrafi po jakims czasie przyjsc jak kogos poznasz, radzccie jeszcze cos?

Gość ,.,.,
Jakbym była na jej miejscu to dostałbyś w ryj :O Oczywiście, że miłość nie przychodzi zawsze jak sraczka, ale zaczyna się od bo ja wiem, jakiegoś zauroczenia, zaintrygowania... Po cholere zawracasz jej głowę, jeśli jak przyjdzie ta "chemia" bez namysłu zostawisz ją dla innej? Powiedz prosto z mostu, że chcesz sobie tylko bzyknąć, a nie masz powodzenia 🖐️

Gość twoja jego ex ..,.
tym się od nas różnicie, że potrafi was podniecić laska, która się wam nie podoba i pójdziecie do łóżka bez miłości.

Gość rertgregreg
"Powiedz prosto z mostu, że chcesz sobie tylko bzyknąć, a nie masz powodzenia " z TYLKO bzyknac nie mam problemu jakbym chcial i mialem juz takie przypadki i one nie nadawaly sie na zwiazek, powodzenie mam male (wsrod kobiet ktore bym chcial a mam bardzo wysokie wymagania) i teraz pytanie probowac zdobyc zajebista laske byc moze bezskutecznie czy w koncu sie zwiazac ze zwyczajna normalna dziewczyna ktora ale ktora nie jest taka jak bym chcial jesli chodzi o urode???

Gość SSwatkAa
nie boisz się,że ją skrzywdzisz, rozkochasz w sobie a i tak koniec końców zostawisz bo stwierdzisz, że to nie ma sensu?:O albo poznasz swój ideał i tą zwyczajną zostawisz, bo będzie zbyt zwyczajna? Swoją drogą to jak ona wygląda, że tak główkujesz czy się z nią związać? maszkara jakaś czy raczej szara mysz?

Gość Jestem kobieta burza ogniem
wspólczuję jej. Może lepiej nie rób jej nadziei, kobiety są chyba bardziej uczuciowe od mężczyzn.

Gość rertgregreg
SSwatkAa - szara mysz a poza tym normalnie wyglada nie jest jakas "pryszczata, gruba czy jakas odpychajaca bo z taka bym sie w ogole nie spotykal"

Gość rertgregreg
ale to nie moj ideal, ale boje sie ze nie znajde idealu i czy mam szukac idealu i jak nie znajde to zostac sam czy mam ulozyc sobie zycie to mnie tez martwi

Gość SSwatkAa
a jaki jest twój ideał?

Gość rertgregreg
seksowna szczupla kobieca lubiaca bliskosc czulosc dlugie pieszczoty w lozku nie interesujaca sie innymi facetami i bujnym zyciem towarzyskim troche niesmiala, pracujaca wyksztalcona jak ja bez zobowiazan jak dziecko taka ze jak patrze na nia to mam na nia ochote, mlodsza odemnie przynajmniej 5 lat ........

Gość szukaj tw. ideału
nie worka na spermę i laski z braku laku.Poznasz lepszą i ją zlejesz, zdradzisz.

Gość Lilluś Evangeline*__
jeśli nic do tej dziewczyny nie czujesz i obawiasz się, że nic z tego nie będzie to lepiej szukaj tego swego ideału. Chociaż pewnie jakby ją przerobić z szarej myszki na sexi dziewczyne, to mogłaby się nią właśnie okazać. Tym bardziej, że jeden z punktów już spełnia - jest 5 lat młodsza :)

Gość dddfdege
Lilluś Evangeline*__ rertgregreg spelnia wiecej bo i lubi czulosc nie interesuje sie facetami i bujbnym zyciem towarzyskim jest troche niesmiala nie ma zobowiazan ale nie mam tak ze jak parze na nia to mam ochote na nia