Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

DO DOOPY TO ZYCIE

Polecane posty

Gość za duze lustro
jestes ladna i jeszcze narzekasz, podaj maila to zmobilizujemy Cie do patrzenia pozytywnego na blaski zycia:)

Gość król sobotnich parkietów
katharssis - a nie czujesz się atrakcyja?

krol sobotnich parkietow - co z ta noga:classic_cool:? czuje sie do doopy a nie ladna ale to nie jest topik o mojej urodzie badz jej braku

Gość za duze lustro
moglbym ale wole sprobowac bardziej prywatnie jesli chcesz:)

czy z nogą w gipsie byłabyś mniej atrakcyjna?

Gość za duze lustro
no o co chodzi, o motywacje o nowe jasniejsze spojrzenie na zycie i na to co Cie otacza:) Ale wole to zrobic prywatnie, doceniam na przyklad wirtualna przyjazn.

a Ty się czepiłaś tej du­py :p

ale ja to wszystko znam:-o slowa nie pomoga. jesli nie dokonam zmian we wlasnej osobie to i moje zycie bedzie takie jakie jest.

Katharsis wiesz jak ja Cie lubie, dlatego wlasnie cierpie widzac ze jest Ci zle...ladnie prosze juz nie smutac :P

Gość fred swojego freda
widzisz Kaska jakie zycie jest piekne? juz masz adoratorow:D

"slowa nie pomoga. jesli nie dokonam zmian we wlasnej osobie to i moje zycie bedzie takie jakie jest." No ba! To właśnie jest podstawa. Ale sam widzę po sobie, że z podstawami bywa najtrudniej.

Gość za duze lustro
ja mam ten sam problem i stoje na rozwidleniu dwoch drog, ale wzajemne wsparcie i wymiana doswiadczen pomagaja czesto w dobrym wyborze ktory musimy dokonac i dlatego moze moglibysmy sie skonsultowac:) a to dla Ciebie:) http://www.youtube.com/watch?v=Pu6tINgRLbY

fredzie ale ja nie narzekam na adoratorow poza tym wcale ich nie potrzebuje:classic_cool: no tak... a tak naprawde chodzi o motywacje, pytanie dlaczego jej brak? tutaj trzeba pogrzebac w psychice, poszukac zrodla i jeszcze raz to przerobic w glowie. eh... nie mam sily na to

"no tak... a tak naprawde chodzi o motywacje, pytanie dlaczego jej brak? tutaj trzeba pogrzebac w psychice, poszukac zrodla i jeszcze raz to przerobic w glowie. eh... nie mam sily na to" Ale czy przerabianie nie jest w gruncie rzeczy jałowe, jeśli nie towarzyszy mu działanie? Przerabiam w głowie siebie w miliardzie aspektów. A i tak jakoś nie mogę się zmobilizować aby ułamek z tego wcielić w życie. Co powoduje kolejny miliard do przerobienia teoretycznego. I efekty zbliżone do 0.

Gość fred swojego freda
dzieki Kaska :D