Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werdwrew

Opłaca się iść do pracy z takie pieniądze czy szkoda czasu?

Polecane posty

Gość werdwrew

Jestem studentką, nie muszę płacić za studia, robią to moi rodzice. Pracowałam jako kelnerka ale zwolniłam się, później dorabiałam sobie w sklepie z ubraniami, niestety też musiałam się zwolnić jakieś 2 tygodnie temu ponieważ atmosfera była nie do zniesienia. Teraz znalazłam pracę w fajnym sklepie, też z ubraniami, na pół etatu ale zawsze coś.. tylko, że muszę kawałek dojeżdżać, z miesięcznym zatankowaniem samochodu zostanie mi jakieś 450-500 zł :O Z jednej strony są to marne pieniądze, ale z drugiej zawsze coś prawda? Ogólnie spotkałam się z opiniami, że za takie pieniądze nie opłaca się wychodzić z domu :O Co wy uważacie na ten temat?

Gość ochujeliście
:P

Gość werdwrew
?

Gość werdwrew
halo :O

no jako studentce powiem ci, że nie - nie opłaca się. Opłacałoby się jakby było to coś dzięki czemu zdobyłabyś jakieś praktyczne doświadczenie związane z Twoim kierunkiem studiów.

nie oplaca ci sie jesli mialabys sytuacje taka ze bys potrzebowala i takich pieniedzy to byc tutaj nie pytala pozatym na twoim miejscu poszedl bym do budki z kebabem zaklepac se miejsce bo po zaocznych to nie znajdziesz roboty tym bardziej jak studiujesz jakis transport ekonomie albo inne gowno

Ja bym poszła do pracy! Wolałabym pracować niz np siedzieć w domu, zawsze zdobędziesz jakieś doświadczenie no i troche kasy wpadnie na twoje wydatki!