Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dół jak stół

Umre sama i zostane zjedzona przez owczarka alzackiego

Polecane posty

Gość Dół jak stół

Jak facet mi sie podoba, to musi mnie koniecznie zlać. Jeśli ja sie podobam facetowi, to oczywiście nie ma sprzeżenia zwrotnego. Nie no, czy to na prawde takie trudne spotkać tego kogoś ? Może ze mną jest coś nie tak?

kup sobie jamnika to cie przynajmniej nie zje, chyba że w kawałkach

Gość Dół jak stół
Ech....owczarek alzacki oczywiście z pewnych pamiętników...;) Prosze mi tu z jamnikami nie wyskakiwac

Gość Dół jak stół
Też nie zamierzam :), ale jak umrę w samotności, to moje zwłoki znajda nie tak od razu....

Gość powsinoga8p
tam trup lezy koło trupa i kazdemu smierdz d... haaaaa nie pierdziel babo wstydz sie!!!!

"masz coś do jamników?: wg mnie mało inteligentnie wyglądają widzisz lusia wyszła na wierzch twoja prawdziwa natura więc owczarek jest lepszy bo inteligentniejszy i jest w stanie bardziej wyrafinowanie wykończyć ofiarę?

"wyszła na wierzch twoja prawdziwa natura więc owczarek jest lepszy bo inteligentniejszy i jest w stanie bardziej wyrafinowanie wykończyć ofiarę?" Tzn, ze kwestionujesz, czy nie cieszysz się, ze to Tobie pozwalam się wykańczać? ;-)

Gość Dół jak stół
A co tam będę pokazywać- przeciętna jestem

Tzn, ze kwestionujesz, czy nie cieszysz się, ze to Tobie pozwalam się wykańczać? mi yhy wzięłam i uwierzyłam:P:P:P

A co tam będę pokazywać- przeciętna jestem wcale aż tak przeciętna nie jesteś nie każdy umie przewidzieć swoją śmierć

Gość pppppiiio
jestes durna pałka i chcesz zwrocic na siebie uwage,spadaj pipusiu

Ona nie tylko smierc ale i utylizacje przewidziała teraz pozostaje nam czekać czy przepowiednia się sprawdzi

"wcale aż tak przeciętna nie jesteś nie każdy umie przewidzieć swoją śmierć" o własnie! :D "A jak umrę w Afryce to kto mnie zje?" tak szybko Twe członki wygłodzona fauna (w tym kanibale) zlikwiduje, ze nawet trudno będzie przyuważyć jakie gatunki się dorwą