Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuutnaa zoneczka

co myslicie o tym>..??i co robic?

Polecane posty

Gość smuutnaa zoneczka

witam! chcialabym opowiedziec wam o tym jak moj facet zmienil sie po ślubie i po tym jak urodzilam dziecko: gdy sie poznalismy wszystko bylo fajnie, pieknie, zapraszal mnie wszedzie, chodzilismy wszedzie razem, mowil ze chce ze mna mieszkac miec slub, dziecko itd....... przed slubem mieszkalismy rok razem i wszystko bylo łądnie pieknie... slub wzielismy cywilny, taki skromny, zaprosilismy tylko rodzine. po slubie tez nawet ok.... starał sie dawal kwiaty, chodzil nadal wszedzie ze mna, zapraszal do kina itd.... kupowal drobiazgi... mowil ze chce miec dziecko........... normalne zycie rodzine..... itd... gdy zaszlam w ciąże zmienil sie na gorsze bo: zaczał jeżdzic w nocy z kolegami po knajpach, wolał isc z kolegą na basen czy do niego do domu niz posiedziec ze mna lub ze mna gdzies wyjsc...... przestał mnie trzymac za reke (a kiedys to sie odkleic nie mógł, przestal calowac.... ) kiedys sex byl codzienniee a teraz raz na tydzien!!! w domu to ttylko ogląda tv lub siedzi na necie albo śpi!!! zdrada nie wchodzi w gre, przeszukalam mu telefon i nie ma nic, zadnych kolezanek , zadnych smsow, kolezanek on nie ma bo juz na poczatku znajomosci i przed slubem tak uzgodnilismy ze on nie ma kolezanek a ja kolegow (zreszta kolegow nigdy nie mialam), jak gdzies wyjdzie to zawsze odbiera tel. wiec nie zdradza. nie wylacza telefonu:) sądzę ze mu sie znudzilam? ze skoro mnie zdobyl i ma slub, dziecko to stwierdzil ze po co ma sie starac?????????? teraz ciezko mi go namowic na wspolny wypad na miasto!!! np. jak dam na jeden-dwa dni dziecko do matki (dziecko ma 4 miesiace) to on zamiast te dni wykorzystac to mowi ze mu sie nie chce nigdzie isac i oglada tv! co robic?????????????????? chce zeby był zazdrosny, zeby mu na mnie zalezalo...... kiedys na imprezie mnie pilnowal bym z nikim nie tanczyla bym nie poznala faceta innego a teraz to olewa i moge robic co chce;:::::(........... nawet powiedzial :" kto by zehccial kobiete z dzieckiem!" dodam ze bardzo dbam o siebie, sama sie go prosze o sex, maluje sie, modnie ubieram, nie byl przy p[orodzie wiec sie nie obrzydzil! wiec o co chodzi??????? co zrobic????

niektórzy faceci chyba już tak mają. Twój mąż myśli, że Cię posiadł na własność i może robić co mu sie podoba. sama napisałaś, że powiedział: "kto zechciałby kobietę z dzieckiem". on uważa, że nie możesz mieć nikogo innego. po prostu nawet nie podejrzewa, że mogłabyś mieć kogoś innego, bo to według niego niemożliwe. ja postarałabym z nim bardzo poważnie porozmawiać. spokojnie, bez płaczu (jeśli sie da:() powiedzieć, co Cię dręczy i zapytać go dlaczego jest taki. a jeśli to nie pomoże to coś wykombinuj, żeby był zazdrosny.

Gość smuutnaa zoneczka
rozmawialam z nim wiele razy o tym ze sie zmienil ze czuje jakbym byla z innym czlowiekiem......... prosze doradzcie co zrobic???? jak sprawic by w jego oczach byc nadal chcianaą i atrakcyjna?>

Skoncentruj sie na sobie. Odpusc po prostu na jakis czas. Domyslam sie, ze majac male dziecko nie jest Ci latwo ale skoro mowisz, ze masz pomoc w mamie to na pewno dasz rade. Kiedy on siedzi przed tv Ty wyjdz z domu, gdziekolwiek. Zrob sobie jakas przyjemnosc, moze nowa ksiazka, film, ciuch, zmiana fryzury? Glownie chodzi o to abys przestala sie tak na nim koncentrowac, na tym co on robi, co chce czego nie chce bla bla bla... Chcesz isc na impreze? Wyjdz z kolezankami? Wypad za miasto? Rowniez z nimi. Faceci nie lubia byc osaczani, zobaczysz, jak zmieni sie jego zachowanie kiedy troche odetchnie. Powodzenia!