Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trupia czaszka 8

Coś ze mną nie halo :/ słucham świątecznych piosenek i tak tęsknie za tym jak...

Polecane posty

Gość trupia czaszka 8

byłam dzieckiem.

Gość trupia czaszka 8
PRZED OKRESEM ŚWIATECZNYM. a dopiero 20 listopad :/

Gość aaaaaaabbbbbbbbbcccccccc
Tez tak mam :D

Gość trupia czaszka 8
teraz to co innego, jak bylam dzieckiem bylo pelno sniegu przychodzilo sie zmarznietym z podworka na ktorym ulepilo sie balwana na goraca czekolade a teraz sniegu praktycznie w swieta nie ma, balwana juz nie wypada robic, i wszystko takie inne.

Gość trupia czaszka 8
Ty i Twój bat? pachnie skórą haha.

trupia czaszko-jak to teraz nie ma na swięta śniegu nie pamiętacie ile zeszłej zimy było śniegu

Gość trupia czaszka 8
na swieta nie bylo duzo, ledwo co przykrylo trawe, a dopiero potem po nowym roku nasypalo.

Gość trupia czaszka 8
dobre dobre :)

Gość sranie w banie i skakanie
ja juz flagę na 11 listopada wywiesiłam. A tak serio to sama już się ciesze na swieta. Słuham piosenek i czekam z utesknieniem na śnieg. Bo od 3 lat go na święta u mnie nie byo. A niestety i w tym roku sie nie spoziewam.

Gość samatha depaU
też tak mam! i też uważam że śniegu jakoś mniej oczywiście słucham kolęd, list do Mikołaja też już napisałam :D a czego słuchacie? macie może jakoś mało znane kolędy, czy świąteczne utworki ? jak znacie to podajcie tytuły? ja też wam mogę podać kilka mniej znanych a pięknych

ja słucham tych popularnycch, ktore w radio leca w przedświąteczny czas, więc chetnie poznam inne:)

Gość samatha depaU
ta z kawy super, dzięki, tez mi wpadla wtedy w ucho:)

Gość samatha depaU
kolędy to są chyba najpiękniejsze piosenki na świecie. nie tylko ze względu na tekst, żeby żyć pokoju, kochać się szanować rodzinę i małe Dzieciątko ale ta muzyka, ta magia tych utworów. żadne inne piosenki tak nie nastrajają i nie wywołują uśmiechu na twarzy jak kolędy :)

Gość strażnik tradycji
święta a że Jezus się narodził to w ogóle pamiętacie..? czy już tylko Dżordża Majkela? :p

Gość arika2343
dokladnie-Jezus w tych swietach jest najmniej wazny:o

Gość samatha depaU
oczywiście że ja przynajmniej, pamiętam. ale przyznacie że Święta nabrały charakteru tradycji niż rzeczywistego święta? Właśnie coraz więcej ludzi zaczyna paytrzeć na to jak na czas rozdawania i dostawania prezentów, ale także bycia z rodziną (mam nadzieję). A ja sobie myślę wtedy że to w ludziach się Jezus rodzi na nowo i wszyscy jesteśmy naładowani taką dobrocią i miłością. To o to głównie chodzi.

Gość trupia czaszka 8
A mi się wydaje że ludzie bardziej czekają na przygotowania i czekanie na święta niż same święta. Od świąt już mniej kolęd w radio, a przed światełka na ulicach, w sklepach mnóstwo ludzi, kazdy sobie sklada zyczenia wiec sama atmosfera jest niesamowita.