Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona53

Do osoby podszywającej się pod Zia86

Polecane posty

Gość Zniesmaczona53

Masz jakąś obsesję na punkcie Zia. To już u Ciebie chorobliwe, wiesz?

Gość prawo mówi w tej kwestii
od niedawna na takie osoby powstały regulacje prawne: za takie nękanie można dostać 2 lata więzienia !!!!!!!!!!!!

Gość chyba was posralo
wg encyklopedii Przykładowe zachowania definiowane jako stalking to śledzenie ofiary, osaczanie jej (np. poprzez ciągłe wizyty, telefony, smsy, pocztę elektroniczną, podarunki) i ciągłe, powtarzające się nagabywanie. Działania te są szczególnie niebezpieczne, gdy mogą przybrać formę przemocy fizycznej zagrażającej życiu ofiary. jeżeli za parodiowanie szlo by sie do wiezienia to nie byłoby kabaretów, dowcipów itp a kryszak już dawno za walese widziałby świat w kratkę ;) ach ci internetowi znawcy od wszystkiego ;) sami prawnicy a w życiu sprzątaczki ;)

Gość chyba was posralo
jeszcze raz wielki kciuk w górę dla podszywów :) oby tak dalej wypędźmy zia

Gość Engila
To co robi podszyw Zia jest nękaniem. Czy nie sledzi Zia na innych forach? Czy nie wywleka publicznie jej życia prywatnego? Czy nie próbuje jej ośmieszyc? Uważam, ze podszyw Zia to jakas strasznie zakompleksiona przyszła PM, którą zżera zazdrość i zawiść. Więcej luzu i przyjaznego spojrzenia na otaczajacy nas świat. Nie bądźcie takie zawistne, bo do dnia slubu nie doczyścicie kłów z żółci jadu, którym tutaj bluzgacie :)

Gość ukazując swoje prywatne
Zia sAMA WYWLEKA WSZĘDZIE SWOJE ZYCIE PRYWATNE

Gość 2 godziny roboty a ile śmiechu
Jeżeli nie zauważyłaś to Zia86 wywleka swoje życie prywatne na wierzch imiona i nazwiska, zdjęcia, finanse aż do opisów najintymniejszych szczegółów jakim jest np pierwszy raz: http://forum.we-dwoje.pl/topics29/moj-pierwszy-raz-vt304,600.htm?highlight=#470163 Miya Dołączyła: 02 Sty 2009 Posty: 1927 Skąd: Kraków "Wysłany: 2009-02-27, 13:56 Mój pierwszy raz Ja czekałam ze swoim pierwszym razem dość długo i na tego jedynego. Przed moim narzeczonym miałam kilku chłopaków więc nie byłam do końca "zielona". Stało się to w ostatnie wakacje, wiem nawet, że w pierwszy wekeend sierpnia do zrezygnowaliśmy z wyjazdu na woodstock. W każdym razie pojechaliśmy do pięknej romantycznej Pragi. Mieliśmy świetny luksusowy hotel(wyszperałam promocje w internecie bo normalnie nie byłoby nas stać ) w pierwszy dzień(piątek) poszliśmy się zabawić, żeby rozluźnić siebie i atmosfere. Ledwo zwleklismy się na śniadanie, potem odespaliśmy, poszliśmy na piękny popołudniowy spacer na starówce i na romantyczną kolacje. No i potem wróciliśmy do hotelu i najpierw kąpiel potem dłuuugie pieszczoty i stało się. Udało się za pierwszym razem bo mój chłopak stwierdził że zrobi to raz a porządnie. Było strasznie romantycznie, troche zabawnie(nie moglismy trafic na poczatku bo oboje robilismy to pierwszy raz). No cóż muszę powiedzieć, że bolało strasznie pomimo, że mój chłopak był strasznie delikatny, krwi było trochę, więcej rano. Nie skończyliśmy pomimo moich nalegań bo mój chłopak nie chciał mi sprawiać więcej bólu.Zasneliśmy przytuleni do siebie. Ogólnie pomimo bólu było super. Uzupełniło to naszą miłość, wiedziałam, że robię to z właściwą osobą, było romantycznie. Zapamiętałam głównie tą cudną atmosfere i naszą miłość a nie ból. Także nie ma się co bać jeśli robi się to z właściwą osobą. _________________ Moja strona z inspiracjami - http://slubne-inspiracje.blog.pl/ " Sama to napisała, opublikowała sygnując jeszcze swoim podpisem - My nic nie musimy wywlekać!

Gość Uklaksa
Ale Zia nie napisała tego na forum ślubnym i ma prawo sobie nie życzyć, aby wklejać jej wypowiedzi z innych forów, dotyczących innej tematyki. PROSZĘ MODERATORÓW O JAKĄŚ REAKCJE W KOŃCU !!!!

kaczyński też ma prawo sobie nie życzyć, żeby jego wypowiedzy ze zlotów partyjnych byly publikowane w telewizji :o

Gość Uklaksa
Tym bardziej, że pisała to pod innym nickiem. Pogieło Cię załosna, pusta osobo o nudnym życiu i braku zainteresowań???????? Czekam, aż Zia sie wkurzy i naprawdę wytoczy Ci proces. A biorąc pod uwagę nie tylko prawo, ale też możliwości finansowe Zia -przegrasz i zamiast wydać kasę na ślub, wydasz ją na odszkodowanie dla Zia.

Gość Uklaksa
Nie widzisz subtelnej różnicy?

Gość Uklaksa
Dlaczego?

Gość annnnnmmmalicka
2 godziny -no to przekroczyłaś granice... Co takiego Zia Ci zrobiła, ze próbujesz ją zniszczyć?

Gość annnnnmmmalicka
Lecz się kobieto i zejdź z Zia86.

Gość lati
Sama robisz reklame Zia, rozdmuchujesz wszedzie jej posty (nawet te z innych forów, o zupełnie innej tematyce, a potem wydziwiasz, ze Zia jest wszędzie pełno :/

Gość aniamanianaa
Obrzydliwe... Wszystko jest na sprzedaz jak widze... A Zia chyba nie wiele moze z tym zrobic. Sama to opublikowala wiec o co chodzi?

Gość sarmenka
Opublikowała, ale na zupełnie innym forum. Nikt nie ma prawa przeklejać takich wypowiedzi.

Gość sarmenka
Obrzydliwe to jest to, co robi 2 godziny, a nie Zia. Może w koncu moderatorzy się tym zainteresują?

Gość sarmenka
Ta Dwie godziny musi byc strasznie nudną, zawistną i okrutną osobą.

Gość aniamanianaa
To ciekawe, ze zaden z portali plotkarskich jeszcze nie wyladowal w sadzie za kopiowanie informacji z innych portali czy gazet... Dziewczyna zacytowala Zia a to chyba nie jest karalne?

Zia nikogo nie pozwie do sadu-sama umieszcza w internecie, na ogolnodostepnych forach informacje o sobie- swoje oraz swojego mezczyzny dane personalne, oraz zdjecia. A skoro umieszcza je w miejscu publicznym, i dobrowolnie- kazdy moze ja sobie rozpowszechniac dalej i do wolil. I pozostanie bezkarny. Dziewczyna ma naprawde fajne pomysly, i mogla miec slub i wesele jak z bajki, ale zachlysnela sie za bardzo swiezo zdobyta gotowka, i zaczela niestety obnosiac sie z tym na prawo i lewo. Co rozgniewalo niektorzych mocno, a innych- w tym mnie- mocno irytuje. Skoro sam sie nadstawiasz- musisz byc gotowy na konsekwencje w postaci krytyki.

Gość sarmenka
W tym przypadku to jest karalne.

Gość sarmenka
Łatwo byłoby udowodnić, że ktoś na tym forum próbuje zniszczyć Zia. To już podchodzi pod paragraf. A Zia stać na dobrego prawnika :)

Gość smutnetowszystko
Paragraf, nie paragraf -Dwie Godziny zachłysnęła się swoim jadem i tyle. Trzeba być naprawdę okrutnym człowiekiem żeby przeklejać takie rzeczy. Jaki to ma związek z tematyką ślubów i wesel? Nie zaśmiecaj forum Dwie godziny...

Gość sarmenka
Żabko, nie chce mi się (a i nie mam czasu) teraz sprawdzać. Nie jestem prawnikiem, abym władała biegłą znajomością przepisów i na zawołanie rzucała paragrafami. Wiem jednak, że coś takiego jest karalne, a Zia stać na naprawdę dobrego prawnika. Nie od dziś wiadomo, że wiele zależy także od tego, jaki jest prawnik. Być może nękacz sam się o tymk przekona i później wszystko opowie :)

Gość ło to on jeszcze żyje
wy sie chyba za dużo telenoweli naoglądałyście