Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona53

Do osoby podszywającej się pod Zia86

Polecane posty

Gość hehe...he
Tymi podszywami i nagonką sami przyczyniacie Zia popularności :D

Gość Kubek herbaty z cytryną
A nie jest powierzchowne wmawianie komuś, że nie jest możliwe, aby naprawdę lubił Zia i że na pewno liczy na jakieś korzyści :D ? :) Lubię Zia i juz.

Gość to nie jest stalking
"Ale na innych forach, o zupełnie innej tematyce i pod innym nickiem." No i co z tego? Zia używa dwóch stałych nicków, nie kryje się ze swoją tożsamością w ogóle, więc w czym problem. Myślę, że dla niej to w ogóle nie jest problem, więc skąd ta obrona osoby, której w ogóle na tym nie zależy? Przecież to jest ekshibicjonistka, myślę że częściowo jej właśnie o to chodzi. Jak jest z tym szczęśliwa (a prezentuje nieustanne szczęście), to nie będę jej wysyłać do terapeuty :) Choć dla mnie osobiście to jest przypadek kliniczny ;)

"aby naprawdę lubił Zia i że na pewno liczy na jakieś korzyści" A zauważyłaś tam może taką emotkę: " ;) "? Nie bierz tak serio tego internetu, naprawdę :)

Gość !!!!!!!!!!!!!!
znając nasz wymiar sprawiedliwości ewentualny proces i tak umorzą:P poza tym to nie podlega karze. mnie dziewczyna tez strasznie irytuje. a te teksty obroncow" Zia stac na dobrego prawnika". mnie tez stac. i co z tego? tez wychodze za maz, organizuje slub i co w zwiazku z tym? mam napisac ze robie wesele w mariocie i place 500zl od talerzyka? zaznaczam ze tak nie jest bo zaraz będą puste komentarze. naprawde, ludzie mają nie takie pieniądze jak ona a potrafią zachowac sie z klasą. poza tym nie ona ma tylko jej rodzice:D

:)

Na jakiej podstawie sądzisz, że Zia nie zachowuje się z klasą? :) Zawsze jest grzeczna, kulturalna, nikogo nie obraża. :)

A nie pomyślałaś, że ktoś mógł napisać o tym tylko po to, aby wreszcie uciąć tę nagonkę, która na pewno wiele osób już męczy i nie ma nic wspólnego z tematyką forum :)

Myślę, że chodzi o typowo nowobogacki brak klasy i umiaru. We wszystkim dziewczynie chodzi tak naprawdę o zawoalowane pokazanie bogactwa. Będzie się wypierać tego, ile sił, będzie się krygować, odmawiać podania producenta sukni, cudować jaka to ona skromna :) Ale chodzi tak naprawdę o szpanowanie kasiorą i Zia doskonale to wie :)

A, kasę ma chyba jednak Zia, a nie rodzice :) Sugerowała, że napływ gotówy był niespodziewany, jakaś kasa z nieruchomości, czy co. W każdym razie to nie są raczej pieniądze rzędu milionów, a ona sporą część przeputa na ten weselny kicz. I znów pojawia się pytanie - jaką rolę w tym związku pełni nieszczęsny narzeczony? 😭

Gość baptyst
co do przekopiowania wiadomosci z innego forum, jest to dopuszczalne czemu? gdyz jest to cytat i jest podane zrodlo wiec nie wiem w czym masz problem wydaje mi sie ze ta pomaranczowa co tak broni zia... to wlasnie zia pod przykrywka

Gość ,jk
ale po co wklejać coś, co jest nie na temat?

Gość ,jk
Zia doskonale potafi sama się bronić :)

'jestes idolem, wielbi Cie tlum' Zia;)) Mnie sie nie podoba ta cala paplanina o tym calym Jej slubie, bo faktycznie troszke rzygac sie tym chce, ale z drugiej strony, jak nie chce, to nie czytam, pisze tam gdzie powinna, ograniczen co do ilosci postow nie zauwazylam, wiec nic zlego nie robi, nie naursza niczyjej godnosci, nikogo nie obraza. A za co ma u mnie plus, za odpowiedzi na te idiotyczne teksty w Jej kierunku. Ze stoickim spokojem, z klasa, i prawdopodobnie z usmiechem pod nosem. Bo z czego sie smiac tez jest;)) Powodzenia Zia!

Gość bziumdd
zia przestań pierdo**ć :P