Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widzeniapunkt

dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość widzeniapunkt

poznałam fajnego faceta.. świetnie się dogadujemy, było już parę spotkan.. ostatnio powiedział, że w wakacje zginał jego brat, a on nadal sobie z tym nie radzi... tydzien temu była rocznica śmierci jego brata, prosił żebym z nim pojechala na cmentarz. pojechałam.. pocieszałam, chciałam jakoś mu pomóc, wspierałam go jak mogłam.. przedstawił mnie swojej rodzinie było wszystko ok, chociaż okolicznosci nie były zbyt miłe.. ale od tamtego czasu jest jakiś dziwny... cały tydzien praktycznie w ogóle się nie odzywał, bo podobno nie miał czasu.. nie odpisuje mi, nie odzywa się.. co robić???

Gość oszczaj go
i tyle.

może naprawdę nie miał czasu? ale zastanowiłabym się czy chcę pakować się w związek z depresjonatem

Gość widzeniapunkt
up , bo w dalszym ciągu nie wiem co robić ...

Gość widzeniapunkt
taaaaaaaa... świetny żart .. kurwa my polacy to jacyś jebnięci jesteśmy.. tylko ironizujemy albo narzekamy.. naprawdę nikt mi nie pomoże?

moze faktycznie nie mial czasu? wiesz smierc tak bliskiej osoby to jest napewno duzy cios. skoro ostatnio byla rocznica smierci jego brata to napewno wrocil do niego caly bol i smutek. byc moze potrzebuje pobyc przez jakis czas sam. minal dopiero rok, niektorzy zbieraja sie po takiej tragedii latami. musisz byc bardzo silna jesli chcesz sie wiazac z kims kto przezyl taka tragedie