Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clotrimazolum

Clotrimazolum GSK - pomóżcie dziewczyny

Polecane posty

Gość Clotrimazolum

Witam. Mam do Was dziewczyny takie pytanie. Obecnie jestem w 14 tygodniu ciąży, miałam upławy i lekarz przepisał mi na tą dolegliwość tabletki dopochwowe Clotrimazolum GSK. Stosowałam je codziennie na noc wedle zalecenia lekarza i od dwóch dni nie zauważyłam już upławów, które wcześniej miały biały kolor i średnio gęstą konsystencję, natomiast zwykłą wodę (wygląda dosłownie jak woda, bez koloru, zapachu i konsystencja wody), która wypływa mi w kilka godzin po wstaniu z łóżka - tak, że muszę często zmieniać wkładki, no i podczas całego dnia jest jej już nieco mniej, ale jednak jest. Czy Wy też miałyście takie doświadczenia po zastosowaniu tych tabletek? Wczoraj była to moja ostatnia tabletka i zastanawiam się, czy ta "woda" będzie pojawiała się u mnie jeszcze, czy była jedynie reakcją na stosowane leki.

W ciąży najczęściej występuje biała wydzielina w zwiększonej ilości i jest to normalny objaw. Wcale to nie musi świadczyć o stanie zapalnym. Co do tego, że teraz zmieniło się w wodę to trudno mi cokolwiek powiedzieć. Zgłoś się lepiej do lekarza i zapytaj bo dziwne to jakoś ....