Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nika 82

Do kobiet które miały plamienie implantacyjne

Polecane posty

Gość nie wiem czy to to
Ja miałam, ak mi się wydaje. Od 25dc plamienia, 26 test pozytywny, 28dc test pozytywny chyba cos ok 4 dni,

Gość lojloj
tez mialam, byla to jasno czerwona krew, i tylko raz na papierze po podtarciu,

Gość lojloj
no i dodam ze bylo kolo tyg przed spodziewanym okresem,

Gość łodafak
1 raz w ciagu dnia. ciemnoczerwona krew, niewiele, ale myslalam ze ciotka mi sie zaczela wczesniej, wiec poszlam poslusznie do wc i zainstalowalam podpaske. A okres nie przyszedł ;)

łodafak - no u mnie w zasadzie identyczna sytuacja, bo do miesiączki brakuje mi jeszcze ok tygodnia... Mam nadzieję że to plamienie implantacyjne bo już 8 m-cy staramy się o rodzeństwo dla córci ;) w pierwszej ciąży nie miałam plamienia - więc wolałam zapytać kobiet które miały... Dziękuję za odpowiedzi.

A czy do takowego plamienia moze dojsc 21 dni po ostatnim stosunku? jest wogole taka mozliwosc? lekko wodniste i jasno rozowe, czy moze to cos innego?

Gość lk;l;l
plamienie implatacyjne ksiazkowo odbywa sie kolo tyg od owulacji, zalozmy sex odbyl sie 2 dni przed owulacja, takze 21 dni to stanowczo za dlugo..

Mam jeszcze jedno pytanie... Czy plamieniu towarzyszył u Was ból podbrzusza?

Gość lk;l;l
u mnie nie

u mnie jednego dnia rano było tylko trochę na papierze po podtarciu,taka jakby to powiedzieć lekko czekoladowa wydzielina,ale nie krew ;) wieczorem tego samego dnia też troche było i następnego dnia rano,w sumie było tego co by na jedną wkładke zabrudzić ;)

u mnie przy obu ciążach na ok. tydz. po owulacji wystapiło takie jednorazowe niewielkie krwawienie - a raczej taki śluz z niteczkami krwi... a podbrzusze (jajnik) bolało mnie w tym czasie dośc mocno...

Gość łodafak
mnie bolało podbrzusze z tego co pamiętam. no Nika - to nic tylko czekac. Zycze pozytywnego wyniku za pare dni:)

Gość pola_30_
byłam wtedy w pracy, jednorazowa mała plamka na wkładce, tak mi przez mysl przemknęło że to może to (nie był to termin okresu), bólu podbrzusza chyba raczej nie było, w tym samym cyklu w 31 dc test - poztytywny -wieczorem - akon superczuły strumieniowy, cykle 26 dniowe

No ja też się dzisiaj zaopatrzyłam w 2 testy Acon. Ja mam dzisiaj CHYBA 19 dc. Piszę "chyba" bo miałam torbiel leczona hormonami i tydzień przed zakończeniem leczenia zaczełam plamić i krwawić. Mam nadzieję że w końcu się udało... ;) ale pożyjemy - zobaczymy ;) Dzięki za odpowiedzi i jeśli ktoś ma coś jeszcze do napisania, to bardzo proszę.

Gość to było
niewielkie plamienie i trochę mnie brzuch bolał jak na @

Gość pola_30_
miałam kiedyś torbiel leczoną hormonami i żadnego plamienia/krwawienia nie było, tylko b. obfity okres po zakończeniu opakowania i straszliwe osłabienie