Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
lumali05

Zycie. . .

Polecane posty

Kazdy chcialby czuc sie potrzebny, kochany, szanowany i miec cel ktory chce osiagnac i tak bylo i w moim zyciu ale w pewnym momencie zbyt wiele sie wydarzylo w moim zyciu i nie poradzilam sobie - poddalam sie a teraz mam tego konsekwencje Otorz mam mez i dwojke dzieci jestem szczesliwa ze sa zdrowi ze radzimy sobie ale chciala bym podjac prac zawsze chcialam pracowac z ludzmi i dla ludzi po technikum poszla do policealnej szkoly sluzb spolecznych i bylam szczesliwa uczylam sie czegos co mnie interesowalo a na zajeciach praktycznych naprawde bylam dobra w rozmowie zpetentami miejskiego osrodka pomocy rodzinie moja nauka zblizala sie ku koncowi trwala 2,5 roku i miala zakonczyc sie praca dyplomowa ktora pisalam z kolezanka i mialam ja napisana lecz stalo sie to rozstalam sie z chlopakiem i w miedzy czasie dowiedzialam sie ze mam problemy hormonalne ze nie bede mogla miec dzieci zalamalam sie bylam z Nim kilka lat mielismy swoje juz plany i pomalu juz je nawet realizowalismy a tu Koniec bylo mi ciezko czulam sie jak bym kogos stracila bezpowrotnie nie umialam sobiporadzic z ta sytuacja A moja zycie juz wygladalo tak nie mialam rodzicow mieszkalam z babcia z ktora bywalo bardzo roznie a tu rozstanie potem bezplodnosc czulam sie sama nie kochana nie potrzeba i zrezygnowalam z nauki z dnia na dzien wyjechalam za granice tam mieszkalam 7 lat i wrocila rok temu i to byl blad .....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować