Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jakaś dziewczyna zaprosi mnie na Sylwestra? Jest taka odważna?

Polecane posty

Gość dywizjon 303
pseudonim uwierz, uwierz :D on ma porytą psychikę, szkoda go bo całkiem fajny gość z niego

Gość dywizjon 303
stalingrad jak możesz tak pytać??? przecież dziewczyna napisała Ci, że jesteś ok! cholera zaraz pożyczę stuka, od twoich kumpli :D i wiesz co ci zrobię :D

Gość prawiczy prawiczek 28
co jest fajnego w gościu który leci na dziewice, uważa że jest brzydki i jest przekonany że każda babka leci na kasę i auto? :D

Gość dywizjon 303
ja już od dawna jestem godny :classic_cool: tylko niedawno kobieta ze mnie zrezygnowała albo ja z niej, już nawet nie wiem :D

Gość zamulona Lola
Ja Cię zaprosze na Sylwestra, mój opis: - długi nochal - krzywe nogi - 167cm - 55kg Nie wiem, ile masz lat ale chyba jestem od Ciebie starsza (mam 20 pare). Jestem całe życie sama, nigdy nie miałam chlopaka i praktycznie zanych znajomych. Teraz pracuje na kiepskim stanowisku. Impreze mozemy zrobic u mnie w domu, będe tylko ja i mój starszy o 10 lat brat, kawaler. Kupimy sobie kurczaka i wino i będzie git. Możemy popatrzec w tv na pewno bedzie jakis fajny film lecial a o połnocy bedziemy oglądac z okien petardy jak inni puszczają. Co Ty na to???????????????????????????? Napisz czy odpowiada Ci taka impreza, jeśli masz inny pomysł mogę się dostosowac.:)

Gość sama i już
A ja sie nadam?Tyle ze jestem po 30...A tu sama młodzież jak widzę

Gość dywizjon 303
prawiczy to było o stalingradzie? po prostu to miły gość i inteligentny ale ma zrytą duszę a ty pewnie też taki jakiś porąbany :D

20 lat i całe życie sama? Przecież to kpina. Dopiero z 2-3 lata możesz poważniej myśleć o chłopcach. Bo nie popadajmy w przesadę, że 13 latka to powinna już... Narzekać zacznij za 5.

to było o kapselku. Stalingrad tylko uwielbia się użalać. Ojaaćieeee mam trądzik buuuuuu chodZę na impryyyyyyy buuuuuu i tam nic nie robię buuuuu bo mam trądzik. Jakoś kojarzeni z widzenia faceci z trądzikiem, czy z byłych studiów, mieli dziewczyny. Dziewczyny z trądzikiem mają facetów. Żadna wada. No chyba, że on chce lady gagi z lans klubu wyrywać.

Chodzę na imprezy, ale nie odnoszę sukcesów. Innych form poznania kogoś nie znam, niż imprezy.

kurcze no nie użalajcie się już tak.. koniec z tym... ;) dla chcącego nic trudnego, uwierzcie trochę w siebie.. chyba nie macie zamiaru do końca życia siedzieć na tym forum i narzekać?

pseudonimdlasiebie, widziałem ciebie (kurcze, wykasowałem zdjęcie) i ... ty nas nie zrozumiesz. Za ładna jesteś, zeby nas zrozumiec.