Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jakaś dziewczyna zaprosi mnie na Sylwestra? Jest taka odważna?

Polecane posty

Gość prawiczy prawiczek 28
To poznaj. Nawet na głupim kafe wysyłasz dziewczynom zdjęcia. Co to niby jest? Jak by ci naprawdę zależało to miałbys konto na sympatii czy innych www. Ciągnął na grunt prywatny inne kontakty z netu z fajnymi dziewczynami. Już pomijając odezwanie się do kogoś w realu. Przecież są sytuacje kiedy to jest naturalne i może wyniknąć jakaś rozmowa, a wtedy to chyba łatwo poprosić o numer. Bo tekstów niczym tomka w stylu 'zostaniesz moją dziewczyną' to chyba nikt tu pod uwagę nie brał? :D

czemu wykasowałes? ja sobie zostawilam ;) ja tez Ciebie widzialam i nie moge zrozumiec skad w Tobie tyle rozzalenia, braku wiary w siebie? Ty masz dopiero 20 lat! cały swiat przed Toba.. zdales mature, jestes na studiach... wiesz ile dziewczyn marzy o takim chlopaku jak Ty?

śliczna? Ty chyba nigdy ślicznej dziewczyny nie widziałeś.. nie jestem śliczna, ale staram się jakoś poznawać nowych ludzi.. i WY też powinniście zrobić to samo !!!!!!!!!!!!!!!

Pseudo... Umów się z Nim to uratujesz choćby jednego. Nauczysz Go pewności siebie

Bo są prawiczkami. Ja jestem 20letnim prawiczkiem, ale są starsi ode mnie. Nie wiesz na przykład, jaki zawód przeżyłem niecały miesiąc temu.

ja przeżyłam zawód 2 tygodnie temu.. zostawił mnie chłopak, z którym byłam 2 lata.. ale życie toczy się dalej.. nic na to nie poradzę.. tak już w życiu bywa, jeszcze nie raz się na kimś zawiedziemy.. ale nie można się od razu poddawać, zawsze może być gorzej.. pozdrawiam i miłej nocy.

Dla faceta 30 nie straszna. Wtedy też będzie mógł podrywać 20 a one będą zainteresowane bo kobiety lubią starszych. Sama chyba to wiesz.

Każdy przeżył jakiś zawód miłosny. Takie życie. Pewność siebie da się wyćwiczyć. Trzeba tylko trenować jak kaśdy inny sport. Stalingrad-> masz namiary nowej koleżanki to jutro nie marnuj czasu. Normalnie coś Was lubię chłopaki:)

30 czy 35 żadna różnica. Jak ludzie dbają o siebie to długo dobrze wyglądają, a jak było powiedziane kobiety lubią starszych. To, że ty nie nie oznacza iż 50% reszty miałoby coś przeciwko atrakcyjnemu 35 latkowi... jak się chłopak w 15 lat wyrobi:P.

Gość zamulona Lola
jak chcesz to zapytam krótko - czy jestes z Trójmiasta? I znow robisz mi łaskę, nie na tym polega dialog. To ma byc z Twojej strony zainteresowanie, kolejny raz pokazaleś że Ci nie zalezy, piszesz do mnie od oka. Nawet jeśli moja odpowiedz będzie twierdząca to i tak, nie traktujesz mnie poważnie.