Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jakaś dziewczyna zaprosi mnie na Sylwestra? Jest taka odważna?

Polecane posty

Traktuje ciebie jak najbardziej poważnie. Jeśli jesteś z Trójmiasta, jest olbrzymia szansa, że wpadnę do was. Faktycznie, jakby była u was duża domówka, od razu bym się pisał. Ale tak to ... poczekam, może coś lepszego znajdę.

FHG - dziewczyny nie są od tego żeby prosić je o szanse tylko żeby je wziąć. a jak miałeś profil na portalu to trzba było samemu pisać a nie czekać aż same napiszą i kasować po 2 dniach bo nie napisały.

jestem za brzydki zeby brać a jak dziewczyna da mi szansę to będzie duży krok do przodu a to że dziewczyny do mnie nie pisaly o czymś świadczy

Gość dywizjon 303
lola ale o co ci chodzi? eksperyment psychologiczny robisz? napisałaś, że jesteś brzydka, więc zainteresowanie twoją osobą jest równe 0 to zwykła reakcja ale ja nie jestem przekonany, czy ty piszesz prawdę :D lub może przesadzasz kto cię tam wie..? ;) ja chętnie zobaczę twoją fotkę

Gość zamulona Lola
jakby była u was duża domówka, od razu bym się pisał. Ale tak to ... poczekam, może coś lepszego znajdę. hehe...kolejny dowod na to ze mnie zbywasz. Baw sie dobrze w Sylwestra, mam nadzieje ze bedzie duza impreza i poznasz dziewczyne w ktorej się zauroczysz na śmierc.

Nie zbywam Ciebie, tylko na przykład jutro nie wiem, czy będzie chciało mi się iść na wykłady, a ty wymagasz ode mnie okreslenia się, czy będę u ciebie na imprezie.

Gość zamulona Lola
dywizjon 303 a Ty kim jesteś? moze jakimś małolatem nawet nie wiem, ile masz lat.

Gość zamulona Lola
prawda jest taka Stalingrad, że gdybym napisała: - mam dlugie naturlane blond wlosy - błękitne oczy - 170cm - 58kg zupelnie inaczej prowadziłbys rozmowe, dązyłbys do tego by zobaczyc moje zdjęcie.

Przepraszam. Poprosiłbym gdybyś była: - naturalną brunetką o długich włosach - ciemne (brązowe, piwne, czarne) oczy - 177 cm wzrostu - 68 kg

Gość prawiczy prawiczek 28
ale on nie lubi blondynek. Jak każdy prawiczek z kafe.

Gość zamulona Lola
ha...teraz masz nadzieje że kłamałam, ze chcialam Cie tylko sprawdzic, ze ten drugi opis jest prawdziwym. Wystarczy odpowiednia taktyka i juz zmieniasz nastawienie. Z mojej strony to juz wszystko, mimo wszsytko życze Ci udanej zabawy. Paaaaa.

Jedną zbałamucił a teraz drugą wyrywa! Ja pasuję do opisu:) tylko niższa i lżejsza jestem.

Gość zamulona Lola
a prawdy na temat mojego wyglądu nigdy się nie dowiesz. Dobranoc wszystkim.

Dziewczyno, odpisałem tobie pod "propozycją", ale zamilkłaś. To twoja sprawa, nie odmówiłem tobie. ALe rób jak uważasz, pewnie chcesz wyciągnąć moje zdjęcie, bo teraz jest środek nocy i byłaby w sam raz do horroru. PS. Wygląd nie ma takiego wielkiego znaczenia. Stwierdzam nawet, że zadawanie się z atrakcyjną osobą jest niebezpieczne, bo łatwo wymienia niebezpieczny model. PS1. Udanej imprezy, czy to z bratem, czy na szalonej imprezie.

Żadnej nie wyrywam. Tamtej dałem tylko zdjęcie do obiektywnej oceny (kurcze, ale obiektywna to nie będzie, bo robiłem zdjęcie wieczorem). Jak da znać, to ją odwiedzę.

Jak masz jej maila to napisz jutro. Zdobywaj bo kobiety to lubią

Gość a dlaczego
a dlaczego prawiczki nie lubią blondynek tylko brunetki, co w nich jest takiego czego brakuje blondynką? niech odpowie jakis prawik

Gość DRT
Stalingrad, jesteś młody i nie skreślaj swojej osoby. Dlaczego tak się użalasz nad sobą? Przeczytałam całe 15 stron tematu i wydajesz się być inteligentnym facetem, tylko nad poczuciem własnej wartości musisz ostro popracować. Przyznam, że w pewnym sensie Cię rozumiem, sama kiedyś miałam ogormne poczucie niższości, bycia gorszą.

Gość a dlaczego
moze brunetki wydają się bardziej wladcze i niezalezne a prawiczki skoro są prawiczkami są malo doświadczeni i szukaja kobiet dojrzalszych a taka brunetka wydaje im się pewniejsza siebie.

Pieprz nastrój i napisz jutro. Gdybym mieszkała w Twoim mieście to bym Cię w realu nauczyła jak to się robi. I byś nie marudził bo byś nie miał czasu

Prawiczki to osoby słabe psychiczne (przynajmniej ja). Jest jakiś taki stereotyp wrażliwej i spokojnej blondynki oraz silnej i ognistej brunetki. A jak wiadomo, przeciwieństwa się przyciągają.