Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jakaś dziewczyna zaprosi mnie na Sylwestra? Jest taka odważna?

Polecane posty

Chyba nigdy ... Kilka razy w życiu zgubiłem język, raz zacięłem się na ustnej z polskiego, innym razem przy jakieś stresującej rozmowie. Ogólnie się zmieniłem. Jestem jak sinusoida. Jak dziecko nieśmiały, potem śmiały, teraz znowu nieśmiały.

Gość sing singa
i myślisz że sama na sam z dziewczyną na całą noc skutecznie ci ten język rozwiąże? Bo ja smiem powątpiewać...

Gość sing singa
Bóg chce cię najpierw sprawdzić zanim dostąpisz mocy. Tak jak chrystusa sprawdzał i kusił przez dni 40

Podobno alkohol rozwiązuje usta ... ale sądzę, że jeśli ma szersze horyzonty niż tipsy i moda, to mógłbym z nią porozmawiać.

Gość tttttttttttttttttttttttttttttr
Pewien fircyk - bez krepacji, CUD obiecal calej nacji. Trafnie uznal - lud to kupi! Lud naiwny, ciemny, glupi. No i mlodziez uwierzyla, Do urn wartko podazyla. I we Wronkach i w Póltusku, Dali glos Donaldu Tusku. No nareszcie jest nadzieja! Naród wybral czarodzieja. Media wielce mu pomogly Nawet Doda wzniosla modly. To co najpierw obiecywal, Po wyborach odwolywal. Toz to kawal hipokryty, Rude wlosy, wzrok kosmity. Serki, jablka podrozaly, A indeksy pospadaly! No i w koncu stal sie CUD, Czary mary... mamy SMRÓD !!!

Gość sing singa
czyli jednym słowem jesteś gotowy pójść na całość?

Gość sing singa
niekoniecznie to co ty myślisz, że ja myślę.

Gość sing singa
a przepraszam w czym twój trądzik miałaby mi przeszkadzać?

Gość sing singa
ale nie musimy się od razu dotykać i ocierać o siebie, wąchać i sprawdzać gładkość skóry.

Gdyby tak było, że wygląd służy tylko do bzykania się, to piękni łatwiej nie znajdowaliby pracy i nie mieliby innych przywilejów. TEoretyczna sytuacja. Trądzikowaty kolega chce z tobą tańczyć poloneza i jest świetnym tancerzem. Ale prosi ciebie również atleta, przystojny i wysoki. Depcze po stopach. Kogo wybierasz?

Gość sing singa
oczywiście przeważa często element ciekawości w doborze ale ważna jest też pewność siebie, emanująca z oczu. Jeśli myślisz tylko o swoim trądziku to tylko on istnieje a ty giniesz gdzieś w przestworzach

Nie ukrywam tego, że jestem wrakiem człowieka. Jedyne oszustwo jakie można mi zarzucić to ściąganie w szkole czy na uczelni. Nic poza tym.

Też nie mialem gladkiem skóry w wieku 20 lat choć moze to nie było nic strasznego ale ja lubię ładnę cerę ogólnie to myślę że warto może wysuszyć skórę

Gość sing singa
wrakiem człowieka? o mój allahu chłopie ty weź się przestań użalać nad sobą.

Gość sing singa
trzeba zaopatrzyć się w szare mydełko i jechana od rana. Oj chłopaki, że wam takie rzeczy trzeba łopatologiczne po dupie wykładać.