Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jakaś dziewczyna zaprosi mnie na Sylwestra? Jest taka odważna?

Polecane posty

Gość prawiczy prawiczek 28
Po prostu przestań żebrać. Seks może też sobie wyżebrzesz?

Gość prawiczy prawiczek 28
Bo w twoim wykonaniu ten temat nie brzmi jak propozycja radosnej zabawy ale jak jęczenie. Laskiiiiiiiii weźźźźźcie mnieeeeeeeee.

Gość @dwa pytania
ile masz lat i czy umiesz tańczyć

Gość @dwa pytania
nie moja kategoria wiekowa P.S. Trochę więcej wiary w siebie :)

Gość @dwa pytania
"Czy to byłby śmieszny żart?"?

Jeżeli nie wyglądasz tak źle i jeszcze zabdbasz o siebie to teraz jest czas żeby nie przegapić momentu kiedy staniesz się aspoleczny Możesz stracić nawet to co już umiesz czyli swobodę przy dziewczynach.

Gość dywizjon 303
stalingrad spadasz niżej i niżej, niedługo uderzysz w ziemię i zaczniesz się w nią wżerać jak dżdżownica "nie ukrywam jaki jestem" - pieprznij się w ten łeb, wystarczy napisać: mam trądzik, kompleksy na tym tle i jestem nieśmiały ale bardzo chciałbym zwalczyć moje kompleksy a nie jęczeć i jęczeć! ty po prostu użalasz się nad sobą i tym zniechęcasz do siebie i nie pieprz, że przyjąłbyś zaproszenie, nawet żeby ta dziewczyna wyglądała jak ideał, bo nie masz ani odrobiny chęci, ten temat to tylko pretekst do płaczu nad sobą i jeszcze kurwa piszesz, że twój zasrany trądzik, wygląda lepiej niż na tym ostatnim zdjęciu :D to czego ty chcesz??? powinieneś mieć gębę całą we wrzodach, przynajmniej wówczas, twoje narzekanie miałoby jakieś uzasadnienie jesteś jak wielu, masz kompleksy i nie chcesz z nimi walczyć więc byle dureń wyrwie ci kobietę sprzed nosa, bo żadna się nie doczeka na jakiekolwiek twoje dziłanie

niektórzy nie mają rąk albo nie widzą i to od urodzenia powiem tyle, że rzeczy są nieprzypadkowo takie jakie są

Czasami wolałbym być ślepy, niż być tym kim jestem. Podobno niewidomi mają słuch absolutny i miałbym ucieczkę od szarej rzeczywistości.

Gość matacz ,,,...
ja piernicze , facet chce by go kobieta zaprosiła na sylwestra ! jestes ty normalny ! dziewczyny ! broncie sie przed takimi jak przed powodzia i ogniem ....

"Stalingrad Ciało tworzy jedność z duszą. Ciało mam ... jakie mam." a może to nie przypadek że masz takie ciało?

Nie wiem, ciało jest sprawą chyba genów. Raczej jego defekty nie wynikają z powodu jakiś wypadków.

czyli rozumiem że uwazasz, że jesteś tym ciałem, po śmierci zostanie z ciebie proch a jakaś tam dusza pójdzie do nieba lub piekła?

Nie ma czegoś takiego jak dusza ... po prostu jest mózg i impulsy nerwowe, które tworzą "duszę". Czyli dusza to ... ciało.

Ciało pójdzie w piach, dusza zniknie w raz z ciałem. W podwodne cywilizacje, w niebo i piekło, w reinkarnację po prostu nie wierzę.

spoko, a czy możesz mi - skoro tak racjonalnie podchodzisz do rzeczywistosci, wyjaśnić skąd się wzieło życie na Ziemi? skad sie u licha wzieło coś żywego na czymś co było całkowicie nieżywe jak martwe skały mogły się stać czymś żywym?