Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jakaś dziewczyna zaprosi mnie na Sylwestra? Jest taka odważna?

Polecane posty

Na skutek odpowiednej odległości Ziemii od Słońca, po ustabilizowaniu się na Ziemii wszystkich stanów po jej powstaniu (erupcje wulkaniczne) doszło do takich zmian, że związki węgla łączyły się ze związkiem wodoru i wody (tlen) w taki sposób, że uformowało się coś, co nazywamy życiem. Wprawdzie jest to przypadek jak 1 do miliarda, ale kosmos jest nieskończony.

Gość ALDONKAAAA
ZAPRASZAM CIE DO SIEBIE NA SYLWESTRA ; ZOSATWIE CI DZIECI POD OPIEKA; DO & RANO;BEDZIESZ MAIAL UDANEGI SYLWKA ; GWARANTUJE CIE

To akurat jest ciekawe, bo osobiście lubię dzieci i umiem się z nimi bawić (nie jestem pedofilem). Dziecko do pewnego wieku jest złotą istotą, bezinteresowną i mają w sobie pokłady radości (pewnie od beztroski).

skoro tak, to weź garnek wody czy zupy, postaw na ogniu i zobacz czy się pojawi tam sama z siebie bakteria, wątpię te wszystkie elementy, związki węgla czy inne to tylko pierwiastki, MARTWA materia martwe+martwe = martwe możesz połączyć miliony martwych rzeczy ale ich efekt i tak będzie martwy wyjaśnienie, że była taka zupa składajaca się z wody i martwych minerałów i nagle coś sie zaczęło tam ruszać zupełnie mnie nie przekonuje i wręcz śmieszy bo stosując taką logikę nie można wyciągnąć innego wniosku jak ten że życie NIE MOGŁO POWSTAĆ na Ziemi nie ma takiej opcji

Moim zdaniem tak powstało życie ... "przypadek losowy". Zbyt małe prawdopodobieństwo dla człowieka, żeby coś podobnego stworzył.

Gość isabeła lacka
o widzę że klub dostojnych prawików sobie założyliście:D może umówcie się wspólnie na tego sylwka;):D

Gdybyśmy byli pedałami, czemu nie? Życie tak powstało ... odpowiednie związki węgla połączyły się z wodą i powstało to co mamy.

to znaczy jakie odpowiednie zwiazki? żywe? były całkowicie martwe i same sie ożywiły? weź pokrusz węgiel kamienny, siarkę i dodaj wody i zobacz czy bedzie z tego bakteria

Gość isabeła lacka
darken rall. co ty ja fajna babka jestem :D chciałam raczej zażartować a nie pocisnąć:) no ale widocznie każdy ma swoje odczucia a co do seksu to bardzo regularnie bo mój mąż twierdzi że to najlepszy sport:):D

No to tylko pozazdrościć. Nie wiadomo jakie, nikt w tamtych czasach nie żył. Ale na pewno życie nie jest darem od siły wyższej. Może kosmici kiedys wylądowali na Ziemii (i zgubili nieco bakterii), ale wtedy pytam się skąd się wzięli kosmici?

Gość anna_maria_annaa
mozemy razem sie wybrac na sylwestra, ja podam gdzie a ty wejsciowki zaplacisz bedzie udany sylwester

Gość pseudonimdlasiebie
to ja Cię zapraszam na Sylwestra, do klubu ;) mam 19 lat, tylko jest malutki problem.. z Piły jestem..

Gość pseudonimdlasiebie
kursują. ;)

Gość pseudonimdlasiebie
miałam plany żeby spędzić sylwester w gronie znajomych w Browarze w Pile, ale jakiś czas temu rozstałam się z chłopakiem, a jakoś nie bardzo chciałabym iść bez osoby towarzyszącej. a o sobie to... dokładnie za 55 dni skonczę 19, 2011 zdaję maturę.. zależy co jeszcze chciałbyś wiedzieć. czemu akurat Sępólno Krajeńskie? Też napisz coś o sobie

Co chcesz wiedzieć? Sępólno Krajeńskie dlatego, bo jest tam fajna dyskoteka. Jestem szatynem, mam niebieskie oczy, 180 cm wzrostu. Mam trądzik. Więcej dziewczyny zazwyczaj nie interesuje. Student z Gdańska. Lat 20 mam.

Gość poryty łeb
darken to jest zupełnie nieprzekonujące jak możesz porównywać gotowanie wody, które odbywa się w kilka minut, a nawet niech by i godzinę, gdy nastawisz wielki garnek i dasz mały ogień, do procesów zachodzących przez miliardy lat możesz odrzucić teorię ewolucji, twoje prawo i wcale mnie nie śmieszy twoja postawa, ale zrezygnuj z dowodzenia zasadności kreacjonizmu, bo on tego nie wymaga albo kto wierzy w Boga i jego siłę sprawczą, albo nie dowodzenie pozostaw zwolennikom teorii ewolucji, dowody i wnioskowanie przyczynowo skutkowe, to ich domena

Gość isabeła lacka
Stalingrad co ty gadasz,myślisz że dla wartościowej dziewczyny trądzik jest przeszkodą:) no co ty:P jeśli masz takie większe problemy z tym to wizyta u dermatologa postawi cię na nogi;) wiem że leki są bardzo drogie ale wiesz na pewne rzeczy ceny nie ma;)

Gość pseudonimdlasiebie
a ja jednak wolałabym Piłę. to jak z tym sylwestrem? ;-)

Gość poryty łeb
ja wybiorę zestaw wierteł 🖐️

Gość poryty łeb
stalingrad jeśli się umówisz to prześlę ci mój gestapowski odciągacz pokarmu 🖐️

Gość meble bydgowskie
stalingrad i umowiles sie w koncu na tego sylwestra czy nie? bo szczerze to jestem ciekawy czy z takich znajomosci interentowych moze wyjsc cos ciekawego ;) pisz, pisz na biezaco co i jak