Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

original flower

ile dań ciepłych

Polecane posty

Gość 5 dań ciepłych
Mielismy za 130 zł. Nie pamiętam o których godzinach podawali bo to 2 tala temu było

Gość anna24300
6 dań gorących, podawane co 2 godziny, 110 zł osoba, dzieci do lat 7 za darmo.

anna24300-No to świetna oferta. U mnie są tylko 4 gorące dania + plus bigos i coś w stylu strogonowa ciągle ciepłe na szwedzkim stole. I teraz to wydaje mi się mało a płacę 180 za osobę;/

Ło matko! nie ponioslo was trochę z tymi daniami? Wasi goście zamierzają tylko jeść ??? 6 ciepłych dań w ciągu jednego wieczoru / nocy ????? Toż to siedzenie i non stop jedzenie!!!! Ja poza obiadem - będę mieć 2 ciepłe dania, a poza tym masę zimnych zakąsek. I wydaje mi się że to zupełnie starczy!!!!

Gość anna24300
to się tylko tak wydaję, że dużo ;] jedzenie szybko znika ze stołów jak się tańczy to trzeba potem zjeść :D

Też mi się wydaje, że to dużo. Ale to też zależy co oprócz dań serwowanych jest na stołach czy na bufetach. :) U nas będzie oprócz obiadu 2 dania serwowane, jednak oprócz tego będzie bufet z zimnymi przekąskami i 3 ciepłymi daniami oraz zupą. Plus jeszcze stacja live cooking z sushi. Moim zdaniem to jest idealna ilość jedzenia a posiłki serwowane nie przeszkadzają z zabawie, bo nie trzeba bez przerwy siadać do stołu i jeść. :)