Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jest problem...

Mieszkam na wsi i chcę wziąć mojego psa do domu

Polecane posty

Gość ale jest problem...

Z rodzicami! ;/ Na pewno się na to nie zgodzą ;/ bo kiedyś się zgodzić nie chcieli... Ale przecież może siedzieć tylko w moim pokoju i małym korytarzyku... z którego mogę wyjść na dwór... i nie musieli by jej (psa) oglądać... sama sprzątam sobie w pokoju... itd więc czego nie mogę pięć psa w domu ? Chcę ją wziąć do domu bo serce mi się kraje jak widzę jak ona się trzęsie z zimna... Mam zamiar zrobić tak że jak nie będzie rodziców wziąć ja do domu i wykąpać... Bez ich pozwolenia.

Gość werrrkkkaa
ja zawsze tak robiłam jak moich rodziców nie było.

zapewnij mu dobre warunki na dworzu - czyli ocieplona buda (najlepiej styropianem), legowisko cieple, jesli jest na lancuchu to powinnien miec zdjety (jest lodowato zimny - nie liczac innych aspektów) a jesli chcesz go wykapac to tylko w szamponie dla psow

Gość ale jest problem...
Ni ma budy. Nie jest uwiązana. Śpi w oborze - jest tam ciepło bo sa inne zwierzęta. A w dzień nie chce być w oborze tylko siedzi na schodach i się trzęsie.

Gość wez ja do domu i tyle
:)

Gość alohahejjjjjjj
wez i staraj sie gdyby rodzice robili awanture obstawiac przy swoim i zeby piesek nie wchidzil im w droge i nie klul w oczy.rozumiem cie doskonale,bo sama jestem przeciwko zwierzetom na dworze.-nie wazne czy ma ocieplona bude,czy nie.

Gość ale jest problem...
I tak zrobię przy najbliższej okazji.