Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andarielkka

Kupiłybyście takie łóżeczko?

Polecane posty

Gość Kiedyś były takie bardzo modne
masakro. :o Twoi rodzice pewnie nawet takie mieli, bo widać że masz dopiero naście lat.

w obozach zagłady nie inwestowali w łóżeczka dla niemowląt bo od razu je mordowali . idiotyczne porównanie. łóżeczko za czasów PRL-u kiedyś tylko takie były i nikt nie wymyślał. wielu z nas w takich spało.

to lozeczko mysle ze domu dziecka /szpitala itp :O okropne a ten materac nie wyglada sympatyczne wogole calosc jest okropna i odrzucajaca

Gość Andarielkka
jak mieszkałam w domu dziecka to spałam na takim

Gość delicja***
a moim zdaniem,jak by fajnie odrestaurować,wymienic materac,wyścielic ochraniaczami to było by całkiem oryginalne

a odpowiadajac na pytanie zadane przez autorke- NIE nie kupilabym takiego od razu mi sie skojarzylo z domem dziecka (przepraszam nie chce urazic ) badz szpitalem dlatego bo ma te koleczka :O

O jezu, a wystarczyłoby je pomalować na jasny róż, czy seledyn i już inaczej by wyglądało. Do środka dać ładną pościel, położyć maskotki i wystawić za 500zł.

Gość Andarielkka
Nie, nie mam "naście lat" ;) Przypadkiem trafiłam na nie na allegro i pierwsze skojarzenie to właśnie był "bidul".

Gość kupilabym to lozeczko
pomalowalam na jakis ladny pastelowy kolor zdejla ochraniacze, materac bszylabym ladnym materialem i wstawila do pokoju dizeicecgo jako siedziszko, sofe.

Gość aaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbccccccc
to wyglada jak lozko wjezienne hehe

Ja bym za darmo wzięła :) Przerobiłabym tak jak pisałam wyżej i byłoby śliczne, w stylu vintage :) (czyli trendy :) )

Gość koniecznie kółka do
likwidacji

pasuje jak ulał do mojej wizji pokoju dziecięcego ;)

Tak szczerze, to w szpitalach mają ładniejsze...i ta siatka :O drutu kolczastego jeszcze brakuje...

Mi to sie kojarzy z jakimś kojcem dla psa. Może jak by było odrestaurowane to jakoś by wyglądało,ale w tym stanie wygląda potwornie, jak w jakimś sierocińcu z lat 60 .

Gość kupilabym to lozeczko
niestety mamuski na kafe wola plastikowy badziew a lozeczko ma duzo uroku - tylko trzeba je odnowic

niestety mamuski na kafe wola plastikowy badziew e tam badziew kwestia gustu , po calkowitej przerobce lozeczko moze wygladac swietnie efektywnie elegancko no ale to rzecz gustu prawda ;) ja bym go za chiny nie wziela :)