Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrandHotel

męczyłam mojego chłopaka, żeby zawsze był szczery we wszystkim

Polecane posty

Gość nbvbnv
Wazysz 45 kg zapewne twoje ciało nie jest miekkie , a wszystkie cżłonki masz twarde jak ściana .. to powazny minus . Kobieta musi byc miekka w dotyku .

Gość nbvbnv
przy 165 cm wzrostu prawdiłowa waga to 50-55 kg .

Gość fatprat
ojej, ja mam 180 i waze 60-62 kg !! a nie jestem wychudzona wiec na twoj wzrost 58 kg to sporo

Gość hgfhhfhhghg
Ja mam 160 cm wzrostu i waże 45 kg, i wbrew temu co niektórzy tu wypisują, nie mam anoreksji. Wyglądam ładnie, nie rozumiem co to z anowa moda "gnębić" normalnie wyglądające dziewczyny... to, że nie mam tłuszczu na brzuchu to dobrze :P

Gość nbvbnv
ojej, ja mam 180 i waze 60-62 kg !! a nie jestem wychudzona wiec na twoj wzrost 58 kg to sporo ale jak twoj facet bierze cie od tyłu to go jaja bolą gdy obijaja sie o twe kosci . Byc zbyt chudym tez nie jest dobrze

Gość nbvbnv
a teraz napisz jakie masz piersi ? A B C D czy E ?

Gość GrandHotel
ja mam B

Gość Autorko, odnosnie
Twojego chlopaka- chamstwo ze szczeroscia nie ma nic wspolnego!!

Gość Greta Garbooo
Hmmm, ale chcialas prawdy. Przeciez doskonale widzialas ze to uslyszysz. Zdajesz sobie sprawę ze jestes trochę papuśna, a jesli nie jestes to zle sie ty czujesz ze swoją wagą, dlatego cie to zabolało.

Gość GrandHotel
po prostu kiedy wcześniej pytałam czy jestem gruba to mówił, że nie, że jestem piękna, że nie chce żebym się odchudzała. Ja mam na chacie lustro więc zawsze mnie to wkurzało bo wiem jak wyglądam i, że modelką nie jestem. Nie sądziłam po prostu, że aż tak mi kłamał..myślałam, że powie cos w stylu "no może nie jesteś modelką ale gruba też nie jesteś, wyglądasz dobrze itp." a on z tekstu jesteś szczupła przeskoczył od razu do jesteś gruba i zaniedbana..cały czas mnie oklamywał a ja nie sądziłam, że aż tak bardzo