Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdffdgfdgfh

chcialabym wygladac jak shakira!

Polecane posty

Gość fdfdffdgfdgfh

jest taka zajebista!

Gość anuchaaaa
a jaa jak beyonce

Gość beyonce jest gruba
shakira ma idealną figurę :)

Gość fdfdffdgfdgfh
ale ona to gruba krowa :)

Gość fdfdffdgfdgfh
codziennie rano zakladam moje spodnie z krowy i przed mym blokiem radosnie tarzajac sie w blocie spiewam łenewer łenewer i strasznie mi przykro bo nie mowia na mnie szakira tylko "patrz ta je bnięta"

Gość fdfdffdgfdgfh
dokladnie, shakira jest taka naturalna, a mimo to wszyscy ja kochaja, nigdy nie robila z siebie jakiejs wielkiej gwiazdy jak np Lady Gaga

Gość fdfdffdgfdgfh
podszyw :D

Gość anuchaaaa
to chce byc gruba tak jak beyonce dla mnie ma idealna sylwetke i super ksztalty i mi sie podoba wiec morki w kubel:)

Gość fdfdffdgfdgfh
o gustach sie nie dyskutuje, ale dla mnie shakira jest idealna, szczuple dziewczyny sa pociagajace.

Gość NIEEEEEEEEEEEEEEEEE
ty od Beyonce ,zoabcz sobie zdjecia moze wtedy do ciebie trafi: http://fashionrules.com/wp-content/uploads/2009/01/beyonce-ggs2.jpg na teledyskuto jeszcze ona wyglada do zaakceptowania bo wszystko ladnie wyretuszowane ale niestety na zdjeciach niektorych mozna ''podziwiac'' jej figure -i bierz pod uwage ze nie wiaodmo co ona tam nosi pod sukienka (moze jaki gorset z aluminium albo chuj go wie co ....) http://steph225.files.wordpress.com/2009/08/beyonce_hips.jpg?w=390&h=587

Gość anuchaaaa
nie rozumiem o co wam chodzi chyba kazdy ma prawo wygladac jak chce,mi sie beyonce podoba a wam sie moze podobac kto chce czy to tak trudno pojac

Gość NIEEEEEEEEEEEEEEEEE
wg mnie tropche trudno pojac ze osoba o tak nieproprocjonalnej sylwetce jak Beyonce mozna uwazac za idealna.............. czy wg ciebie ona ma ladne biodra? bo wg mnie one sa gigantyczne....

Gość anuchaaaa
ja nie powiedzialam ze ma idealna figure bo to kwestia gustu,powiedzialam ze chcialabym tak wygladac ,chodzi o caloksztalt czyli rysy twarzy,oczy ,usta.mi sie poprostu podoba w porownaniu do szakiry ktora ma pociagla twarz i brzydka szczeke