Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupie nowy starter

Mam zamiar sprawdzić mojego chłopaka przez pisanie do niego jako obca dziewczyna

Polecane posty

Gość kupie nowy starter

Tak jak w temacie. Ciekawe czy będzie chciał ze mną pisać ? czy właściwie jest taki lojalny i kocha jak mówi ? Robiła któraś z was tak ? i co się okazało ?

Gość juz za samo to powinien cie
rzucic. bedzie ciota bez jaj i honoru jak tego nie zrobi

Gość kupie nowy starter
tak to prawda niestety nie mam 100% zaufania do niego ale tym sposobem będę miała 100 procentową pewność

Gość kupie nowy starter
Powinien albo i nie powinien nie będzie miał tego problemu bo o niczym się nie dowie

Gość aquariuss
100% pewność czego??? bo chyba nie tego, że może Cię zdradzić, gdyż pomiędzy pisaniem głupich sms-ów a faktyczną zdradą jest spora róznica. Ale widać, że nie zbytnio rozgarnięta z Ciebie dziewczyna.

ja tak robiłam ze swoim bylym jak miałam 17 lat :P okazało sie ze pisal niby do niej a tak naprtawde do mnie i to dość czule i zaproponował spotkanie i poszłam na nie ja:) i wiadomo ze koniec byl naszego "związku"

Gość a jak zaczynalyscie
takiego smsa?:D

napisałam normalnie hej co u Ciebie, chodzimy razem do gim i mam Twoj numer od rudego,( bo każdy jakiegoś zna:P) fajny z Ciebie chłopak, odpisał... i tak się ciągneło ponad miesiąc. Jak przyjezdzał do mnie to telefonu nie dostawłam i tez robiłam tak, że jak siedział w pokoju zaniosłam ten "lewy" tel do kuchni i niby poszłam coś przynieśc a napisałam i on wtedy się denerwował ale odpsisał nie pokazywał co .

Gość kupie nowy starter
manisiaa90 o fajnie ze jest ktoś z kim będę mogła po gadać :) O czym rozmawialiście ? Tak jak ktoś pytał jak zaczęliście esemesowanie ? Po jakim czasie zaproponował spotkanie ?

po 7 tygodniach pisania, a rozmowa sama się naciągała. potem to już codzień jak wstawaj pisał mi jako swojej dziewczynie dzień dobry kochanie i takiego samego smsa dostawałam na ten drugi telefon.

Gość no to mial racje ze cie rzucil
od psycholi lepiej z daleka

Gość kupie nowy starter
A jak się zachowywał wobec ciebie ? przez ten czas jak zaczął pisać " z tamtą" ? Ile miał lat ?

ale to ja jego zostawiłam ;] on chciał tłumaczyć i wrócić do mnie, ale ja juz nie chciałam

normalnie, jak byl u mnie to spoko ale zaczelismy sie czesciej klocic przez smsy, tylko co ja. 17

Gość Jeeezu jak fajnie :)
że założyłaś taki temat bo ja tez mam zamiar to zrobić:) więc będziemy się wzajemnie informować mam nadzieję ? :) manisiaa90 Opowiedz swoją sytuację ze szczegółami o czym pisaliście itd

Gość ALDONKAAAA
ZROB TAK; TO SIE DOWIESZ DUZO MILEGO O SOBIE;HEEE ja tak zrobilam, po 3 dni klikania umowila sie ze mna, moj chlopak, jak przyszedl dalam mu w pysk, i powiedzialam, koniec buraku

Gość JA tak robiłam
pisałam... ale on odpisał mi dosłownie z 5 razy! :) a ja go katowałam esemesami :) Nawet sex spotkanie proponowałam itd ale nie uległ zarzekał się że ma dziewczyne że ją kocha itd :) ALe wydawało mi się to podejrzane więc kupiłam jeszcze jeden starter na jakieś 2 miechy i podałam się za jego "dobrą" koleżankę z którą zabroniłam mu z nia pisac tak jak on zabronił mi pisac z moim kolegą mieliśmy taki układ. I tu doznałam lekkiego szoku bo odpisał tylko raz.