Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna gazela

MIKRODERMABRAZJA ŁÓDŹ

Polecane posty

Gość czarna gazela

cześć, chcę się wybrać na mikrodermabrazję pleców w Łodzi. Znalazłam gabinet SESJA na nowowiejskiej 10 i tam zabieg kosztuje 180zł. w innych gabinetach jest to 250zł. co o tym sądzicie? była któraś z Was tam już? Nie ukrywam, że z jednej strony kusi mnie cena, ale z drugiej strony boję się, że usługa będzie niskiej jakości... Może ktoś jest w stanie polecić mi taki zabieg i jakiś salon kosmetyczny? W przystępnej cenie, ale sprawdzony;) pozdrawiam i bardzo proszę o odpowiedź:)

Gość czarna gazela
naprawdę nic?

Gość czarna gazela
mikrodermabrazja:) normalny zabieg taki jak na buzię

Gość czarna gazela
W internecie jest dużo na ten temat. to jest takie złuszczanie skóry maszyną. Poleca się to przy zmniejszaniu rozstępów, usuwaniu trądziku, małych blizn itp. wpisz w google to znajdziesz więcej. ogolnie polega na złuszczaniu naskórka

Gość czarna gazela
spoko, jestem tam zarejestrowana. tylko, że zanim pojawi się promocja na mikrodermabrazję plecow bo przewaznie sie pojawiaja na twarz to minie z 5 miesięcy albo to wcale nie nastąpi. a ja potrzebuję na szybko. stąd mój apel. dziewczyny! polećcie mi niedrogą kosmetyczkę w łodzi:)

ale ten zabieg moze wykonac kazda kosmetyczka czy tylko wyspelcjalizowany zaklad?

Gość czarna gazela
teoretycznie każda, która ma specjalną maszynę

Gość czarna gazela
co nie zmienia faktu, że jak polecacie to wolalabym sprawdzoną z doświadczeniem

moge ci polecić moją. ja sobie ją chwale ale uprzedzam nigdy nie robilam u niej zadnego specjalistycznego zabiegu. robie tylko maincure i pedicure, regulacje brwi :) mila dziewczyna przed 30. przeniosla sie teraz na radogoszcz wsch.

Gość czarna gazela
a jakoś się nazywa? Ma jakiś salon? gdzie pracuje?

Karolina Gawęda przyjmuje teraz na Studzińskiego 72 m 1 bl.723. To przy Sikorskiego i Nastrojowej. Laska na poziomie, żadna tipsiara. Ceny ma bardzo ok.

Gość czarna gazela
wolałabym jednak informację o kimś kto robi mikrodermabrazje;)

Gość alllllllla
no i jak dziewczyny?

Gość alllllllllla
byłam dzisiaj w tym salonie. miła pani, cena niska, wszystko ok. plecy trochę szczypały ale już przestały:) była maseczka i krem.

tyle kosztuje w gabinecie 1zabieg, ja kupuje w sklepie internetoym (odbieram w łodzi na miejscu) kosmetyki gabinetowy, za zestaw na ok 10 zabiegow place 40 -50zł zalezy od maseczek, potem spotykam sie z kolezanka i robimy wieczor babaski z maseczka:) http://www.estien.pl/

Gość gość
Bardzo dobrze robią Mikro na Piotrkowskiej 182 (http://www.bio-salon.pl) Do tej pory najlepszy salon w Łódzkim jaki znam.