Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okuratum

co ubrać na sylwestra na świeżym powietrzu

Polecane posty

Gość Okuratum

idę na sylwestra na świeze powietrze. co mogę ubrac zeby wyglądac inaczej niż zwykle, ale ładnie? i żeby nie zmarznąć przede wszystkim?

Gość mienta25-
Choinkę. Chyba, że chciałaś zapytać co ZAŁOŻYĆ albo W co SIĘ ubrać?

Gość facet bez auta
bikini z podgrzewaniem laserowym - to podobno hit 2010/2011

Gość a ja to dobrze rozumiem
Proponuję ubrać bałwana, podobno ma być śnieg. Tip modowy - bałwany ładnie wyglądają w starych garnkach, czerwonych szalikach. Miotła w roli dodatku ;)

Gość ja seksownie i praktycznie
nakladam obcisłe skórzane spodnie!

Gość mam to samo zimą
przede wszystkim ciepłe i wygodne buty i czapkę po pierwsze zmarznięta w niczym nie będziesz wyglądać dobrze po drugie nikt nie będzie zwracał uwagi jak wyglądasz w tłumie po trzecie, zapewniam Cie że jest duża szansa, że Ci ktoś podepcze buty, pokopie nogi i np obleje szampanem kurtkę

Gość laiczka maliczka
ja tak spedzalam sylwestra rok temu i ubralam cieple ale eleganckie kozaki na plaskim obcasie (czarne), gruube czarne rajtuzy :D takie jak sie nosilo w przedszkolu, gruba, bardzo kolorowa i zwracajaca uwage spódnice (troche w stylu rosyjskim), na to płaszcz (pod spodem mialam czarny obcisly golf) i chustan a szyje pasująa do reszty, smieszne rekawiczki :)

Gość dokladnie skóra i futro najlep
sze, ja tez polecam ocieplane kozaki , obcisle skórzane lub skóropodobne spodnie (im bardziej przylegaja tym bardziej grzeja) i ciepła krotka skórzana kurteczka lub kożuszek chyba ze bedzie bardzo mokro to wtedy mniej sexi ale praktyczniejszy np. płaszcz /futro do kolan. - mozna tez dorzucic czapke - moze byc zwykla dzokejkachyba ze badzie mroz to np. pasujaca do futerka taka futrzana na uszy.