Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie dotyczące rozmowy

rekrutacyjnej w sklepie

Polecane posty

witam, mam rozmowę w sklepie odzieżowym z serii tzw. sieciówek typu H&M, New Yorker itp. I wzwiązku z tym mam do Was pytanie, bo nigdy na takiej rozmowie nie byłam (jak dotąd). Jak powinnam się ubrać? Jakie są zarobki? Jak zrobić wrażenie? I przede wszystkim jak wejdę do sklepu to co wtedy? Mam się zapytać sprzedawczyni? Nie wiem z kim mam rozmowę, mam przyjść do sklepu. Czy mam wprost powiedzieć, że ja na rozmowę i czekać co mi odpowie? Wiem, że może sie to głupie wydawać, wybaczcie i pomóżcie.

??

może jednak ktoś by coś doradził?

Gość ajtam,ojtam
idz i czekaj na rozwój wypadków:) POWODZENIA.

Gość oponkas
zapytaj sprzedawce o kierownika sklepu zaznaczajac ze przyszłas na rozmowe w sprawie pracy

dziękuję a jeszcze jakieś porady w sprawie stroju np?

Gość ajtam,ojtam
idz do sklepu , zobacz jak są ubrane już te co pracują.

Gość oponkas
skromna ( bez przesady )ale pewna swoich umiejetnosci

Gość kskkskskss
mozesz ubrac się po prostu zwyczajnie, jakies jeansy, sweterek, nie odblaskowe kolory, tylko stonowane z klasa, fajna apaszka.. skoro to rozmowa w sklepie typu H&M to tam nie będziesz chodziła ubrana w białej koszuli i czarnych spodniach tylko właśnie tak na luzie, modnie, młodzieżowo.. przynajmniej ja tak widuje te pani, które tam sprzedają czy kręcą się po sklepie

Gość kskkskskss
i będą skupieni chyba bardziej na Twojej twarzy więc nie maluj się jak lalka barbie, tylko delikatnie, nie wyzwyająco, ułóż włosy w fajny kok, czy wyprostuj, rozpusc.. tak by widzieli, ze jestes zadbana a nie taka co wyróżnia sie z tłumu ale.... tandetą

Gość kskkskskss
i też trochę to dziwi:O ja mam 19lat, jeste troche niesmiala w relacjach z obcymi ale.. masz rozmowe w sprawie pracy a nie wiesz gdzie isc, jak zapytac, w co sie ubrac.. nic nie wiesz.. to nie wiem czy Cie przyjmą tak od razu, bo tam szukają konkretnych osób.. za piękne oczy nie biora choc to ma znaczenie