Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy idzie ,..

czy idzie samemu odpiąc ten klips co jest na ubraniu

Polecane posty

Gość czy idzie ,..

kobita nie ogarnęła w sklepie i teraz patrze;( nie chce sobie dziury zrobic..;/

Idź z tym do sklepu. Chyba, że to Ty nie ogarnęłaś zapłacenia wtym sklepie po prostu

kilka dn itemu mialam to samo. W domu sie dopiero zorientowalam. Piszczalo jak wychodzilam, ale myslalam, ze to nie ode mnie, bo przeciez zaplacilam nikt mnie nie zawrocil. Troche przy tym majstrowalam ale ostatecznie stwierdzilam, ze sama nie zdejme bez uszkadzania sweterka wiec jesli masz paragon to idź do sklepu bez problemu Ci zdejma to bez uszkodzen

Gość belle de jour28
jaaaaaaasne kobieta nie ogarnęła:o to jest zabezpieczenie przed złodziejami, ale wiem, że istnieje jakiś tam sposób żeby przestało działać.

Gość Klikaczekk
Zapłać lepiej za tę bluzkę.

Gość Hmm, samej będzie ciężko zdjąć
Poza tym czasami takie klipsy mają dodatkowe zabezpieczenie w postaci atramentu, który robi plamę w momencie, gdy się przy nim majstruje. Weź paragon i idź do sklepu, zdejmą bez problemu

Gość Klikaczekk
Sąd taki magnes wziąć?

Gość Hmm, samej będzie ciężko zdjąć
czyli jednak lepkie rączki? :O

one sa tak skonstruowane by ludzie nie mogli zdjac i zeby mieli problem.. chodizc z tym tez sie nie da, bo jak ukryjesz pod kurtka to wchodzac do sklepu z bramka bedziesz pikać. Jesli masz paragon i to kupilas, zaplacilas to nie kombinuj tylko idź i zdejmie ci sprzedawca,. Jesli kradzione to coz.. radzic nie zamierzam

­­­­­­­­­­­ hehehe sama chce spróbować i dlatego tak sie dopytuje:P żart oczywiście:) po prostu ciekawa jestem dlaczego nie pipało?

też wyszłam. I w sumie bez problemu. To był dzień kiedy w Takko były promocje na te 50%, 30% może kojarzycie o co chodzi. Ludzi multum. Jednocześnie przez bramkę przewijało się sporo osób, dodatkowo muzyka grała, hałas w sklepie. No i nie było zbyt słychać. Nawet ja nie zauważyłam, że zapiszczało. Ale klips zdjąć poszłam z samego rana do sklepu wkroczyłam 2 minuty po otwarciu w sklepie pusto, cichutko ekspedientki dopiero co przyszły i taki głośny pisk. Masakra ale poszłam od razu do kasy i powiedziałam o co chodzi. Jak ochroniarz nie stoi przy bramce to czasem to piszczenie przejdzie nie zauważone. Ale jak ma się czyste sumienie i to tylko wina ekspedientki no to co nawet jak nas zatrzymają:)

­­­­­­­­­­­ mhm... a ja z mezem kiedys wychodzilam ze sklepu i piszczalo mimo ze nie bylo klipsu... jednaknikt sie nie zainteresowal.. poczekalismy chwile, zaczelismy sie smiac a ludzie nie zwrocili uwagi no to poszlismy. A jeszcze jedna przypowiesc: Kumpela "dla jaj" zaczepiła swojemu facetowi taką nalepkę co też niby piszczy jak sie wychodzi ze sklepu.. zaczepiła mu ją w kieszeni od spodu kurtki. No i zaczelo piszczec, facet miał nieprzyjemności a ona ubaw po pachy. Mysle ze to nawet smieszny zart :P

Gość Marcin84w
weź ten klips w imadło i zmiażdż albo spróbój lutownicą sie dobrac.Ostrożnie bo zniszczysz towar

Gość hyuiio
a weź jakieś cążki i przetnij ,toż to igła grubsza i tyle ........atrament się nie wylewa ,jak ktoś pisał hahaha

Gość bukaa
Tez mialam podobnie - kupiłam piżamę w markecie i kasjerka nie zdjęła. Nie pipało, bo pipa tam gdzie ludzie przechodzą, a na taśmie nie. paragonu nie miałam, bo kto przechowuje paragony z marketu i chciałam zdjąc sama. Przeciąc obciążkami się nie dalo, bo te dwie części są bardzo blisko siebie. Chciałam to rozwalić mlotkiem, w koću się udało, ale dokoła rporobiły się dziury i zaczęły lecieć oczka, więc nie warto. lepiej iśc do sklepu i poprosic o zdjęcie, nawet jak nie masz paragonu.

Gość A ja nie mam paragonu
bo kupilam latem, paragon wywalilam. Dopiero teraz sie zorientowalam a sklep jest w innym miescie. Nie pomyslalam zeby obejrzec, zdawalo mi sie ze babka zdjela klips. A chyba byly 2 Mozna gdzies ten magnes kupic?

Gość ikkaika
ludzie! Ci co piszą, że pewnie ukradłeś/ukradłaś to chyba tacy, którzy wymyslaja te klipsy i chcą zapobiec odpinaniu ich - no cóz taka praca. Kradziez to zło, tego nie popieramy. Ale jest zawsze jakies ale:D oczywiście, że zdarza sie wyjsc ze sklepu z klipsem- calkiem normalne, masz mnostwo zakupow, z jakis tam skarpetek kasjerka nie zdjela klipsu, ladujesz wszystko do wozka, do reklamowek i widzisz w domu, ze masz problem. TO SIE ROBI TAK: 1. podważasz nozem obiadowym klips i rozwalasz go na dwie polówki 2. podwazasz ustrojstwo ktore jest w srodku 3. podważasz wszystko az wyleci, ale caly czas od strony rozwalonej polowki klipsa, a nie igły z ubraniem, ktore mogloby sie zniszczyc 4. jak rozwalisz wszystko, wykeca jaakies kilki, kabelski i nne dziadostwo, wyciągasz igłe i jest dobrze:D ppozdrawiam !:

Gość szah
przypal zapalniczką czubek pikacza i pózniej srubokretem wyjmij spreżynke i po problemie.

Gość mszkarada tarararar
miala ubaw po pachy???koktajl durnowate jestescie??? taki obciach zrobic ?? z sibie zrobilyscie kretynki,..

Gość Udało się!
Zastosowałam sposób Ikkaika, tzn.: 1. podważasz nozem obiadowym klips i rozwalasz go na dwie polówki 2. podwazasz ustrojstwo ktore jest w srodku 3. podważasz wszystko az wyleci, ale caly czas od strony rozwalonej polowki klipsa, a nie igły z ubraniem, ktore mogloby sie zniszczyc 4. jak rozwalisz wszystko, wykeca jaakies kilki, kabelski i nne dziadostwo, wyciągasz igłe i jest dobrze UWAGA!! Najważniejsze, aby rozwlić klips a nie rozdzielać go od "pikacza". A rozliłam butem na koturnie :-) Kupiłamw tesco majty -2pak- płaciłam na kasie samoobsługowej, dopiero w domu zauważylam klips - w sklepie nic za mna nie pikało. Gdy zobaczylam klips - wkurzyałam sie - koleżnka powiedziała, abym nie szła do tesco (znowu podóż przez pł miast??), bo powiedzą ze ukradłam a rachunek jest za inną parę... Tak czy siak, rozwaliłam plastikową część butem na koturnie, wyciągnęłam wszystkie luźne elementy, i na końcu iglę. pozdrawiam

Gość hc
faktycznie w niektorych jest farba !!

Gość hc
cienką polówke po oblemywac obcinaczkami do kabli . zajelo mi to okolo 3min

Gość apel o czystosc jezyka polskie
"czy idzie samemu odpiąc" co to za język?????????? po polsku mozna powiezieć "czy mozna samemu", "czy da rade" ludzie, ogarnijcie sie!!!!!!!!!!!

Gość hc
to sa kombinerki do obcinania kabelkow elektrycznych !! obcinasz ten mniejszy okragly plastik jak nozyczkami papier az do szpilki

Gość gość
dwie pary kombinerek zdusić w lewo w prawo i po czipie

Gość gość
Wziąwszy obcęgi tzw czołowe rozbebeszyłem ustrojstwo skutecznie w minutę. Ustrojstwo made by tesco store.

Gość gość wiesia
własnie czytając wasze posty, uderzyłam młotkiem i się rozwaliło na kawałki i bez dziury , bez problemu pozdrawiam