Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobioe laseczka

jak zdobyć faceta, który jest nie do zdobycia/???

Polecane posty

Gość ja Ci
a dlugo w tym wojsku jeszcze bedzie?

wydaje mis ię ze on jest speszony, jak móiw do mnie to nie patrzy na mnie, np jak idziemy obok siebie.... a na weselu...musiaam czekać pół nocy zeby mnie wreszcie dotknął, jakoś inaczej niż w tańcu...

no powaga... mozesz faceta dotykac i on nie wie ze go dotykasz... ja dotykam kobiety i o czyms z nimi rozmawiam a one sie nie orientuja ze sa dotykane!!! serio... :D:D:D:D np. dotykam lewa reka jej plecow a prawa pokazuje... zobacz to twoja kolezanka, ale sie najebala, musimy jej pomoc... (ale moja lewa reka dotyka jej plecow kiedy prawa pokazuje kolezanke)... ;D

no chce zostac zwwodowym.... ale gdzie etat dostanie to nie wiem a teraz bedzie jeszcze tam gdzie jest 3 miesiaće około

hehe zbereżnik Ty to niezły jesteś..:)

kurcze i nawet zasnąć nie mogę przez niego...:/ kurcze czuję się ja w gimnazjum... takie zakochanie..

Gość gość
to ja mam zabawnie bylismy razem 3 lata.. poklocilismy sie.. mi mega spodobal sie kolega jemu kolezanka.. tylko... oni nas olali... znajomosc tak zwiazek nie.. tak po pol roku my probojemy swirowac i zapomniec o tamtych jednoczesnie wiedzac ze jest ciezko i sie nie dziwimy ze drugie sie koleguje z tamtym. moim zdaniem moze 2 razy do tej rzeki sie nie wchodzi. wole poprostu taka dziwna znajomosc w przyszlosci nie wiadomo czy zwiazek czy przyjazn bo przyjazn jest bardzo gleboka.. ale.. lepiej mniejsze zlo niz kogos nowego zranic w tej sytuacji.