Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pissmen27

PISSING_SEX

Polecane posty

Gość tylko szczerze!
pissmen27 ale ze swoja kobieta , z która byłes w związku czy z taką, z która nic Cie nie łączyło? a co bys zrobił gdyby to dziewczyna chciała, zebys na nią nasikał:P?

Gość wszystkie baby są wredne
i tak leją na wszystkich facetów....w przenosni, czy dosłownie...co za róznica???

To była moja znajoma po prostu nie byliśmy razem a sie przyjaźniliśmy. No mysle ze gdyby chciala to czemu by nie ODRAZU bym na nią nasikał :-)

Gość tylko szczerze!
no ale przeciez napisałes, ze Ciebie podnieca tylko jesli to ona sika :) a gdybys był w zwiazku gdzie dziewczyna tego absolutnie nie akceptuje , to co ?

Tak pisałem ze podnieca mnie jak kobieta sika na faceta, pod warunkiem ze ona by chciala to tez bym to dla niej zrobił:-) napewno próbował bym ja przekonać cały czas bym próbował

Możecie wysłać mi zaproszenie jeśli macie w plusie :-) wpiszcie "nasikaj1" pod 2400 i wtedy wysyłasz mi zaproszenie i możemy pisać. Bardzo chciałbym kogoś poznać:-)

Bede sie zbierał i uciekam spać bo rano trzeba wstać do pracy hehe. DOBRANOC WSZYSTKIM :-D:-D:-D

Gość tylko szczerze!
🖐️

Gość hmmmm może się dogadamy
Skąd jesteś? Lubisz długie nogi?

Gość A ja lubię...
Tyle że w jedną stronę, to ja oddaję się rozkoszy sikania na mojego faceta. Jesteśmy w związku 8 lat i często experymentujemy. Pewnego dnia, po 7 latach okazało się, że i on i ja skrycie o tym marzymy!!! Nie ma nic fajniejszego jak oboje partnerów tego chce! Mój facet wspomina to nieziemsko, ja zresztą też. Było to na łące, na kocu, słońce nas dodatkowo rozpaliło! Jest co wspominać :) super sprawa! Teraz on namawia mnie na to w domu, mamy już pomysł jak to będzie wyglądało :P

Gość spermen26
piss... ciekawa rzecz Chetnie te bym sprobowal czegos konkretnego Na twarz i do ust... na cialko juz mam to za sobą...;)

Czesc:-D, a jeśli będziesz tutaj jeszcze to napisz jak to robiliście na tym kocyku i jakie macie pomysły. Tez uważam ze jest nieziemski orgazm to sie dobraliście razem:-D

Gość A ja lubię...
W skrócie: No więc było gorące lato, ogromna łąka, pośrodku niej rozłożyliśmy koc. Opalaliśmy się popijając (nieco już niestety ciepłe) piwko. Na początku delikatnie pieściliśmy się nawzajem ale każde z nas miało ochotę właśnie na TO. Usiadłam okrakiem na nagi tors mojego faceta i wilgotną od podniecenia szparką przesuwałam się w górę i w dół. Początkowo choć mój pęcherz był już baaaaaardzo pełny, miałam jednak jakiś opór, ale kiedy kucnęłam nad twarzą mojego napalonego faceta który wsunął tam język puściło... Musiałam się kontrolować, żeby naraz wszystko nie uszło ;) On pieścił moją mokrą cipeczkę jęcząc z rozkoszy, a jego fiut stał już na baczność. Przeniosłam się więc w dolne partie jego ciała i zrobiłam to, o czym marzyłam. Wbijając się na jego członka, całkowicie uwolniłam mój pęcherz od trzymania moczu i zalałam go moimi ciepłymi sikami. Orgazm był natychmiastowy i u niego i u mnie, także wiele po nim nawet nie zdążyłam poskakać :P To było za bardzo podniecające!!! Z uwagi na okropną pogodę natura niestety teraz odpada, więc szykujemy się na podobne przeżycia w domu. Atmosfera wiadomo - dobre winko itp. ale do rzeczy: Mamy dużą narożną wannę i to właśnie tam w niewielkiej ilości wody z bąbelkami i pachnidełkami zamierzamy oddać się rozkoszy. Mojemu facetowi tak to się spodobało, że kiedy tylko wchodzi do kibelka kiedy robię siusiu, to zmusza mnie aby to najpierw on usiadł na muszli, a ja na jego kolanach i wówczas oddała swoją potrzebę. Chyba się od tego uzależniliśmy :P Super sprawa, a to ciepło, które czuje się na ciele...

Gość A ja lubię...
Zaraz pewnie odezwą się podszywy, więc od razu zaznaczam, mnie to nie ma, chyba że ktoś będzie pisał do rzeczy.

Gość spermopijka@wp.pl
również kocham piss

Gość puch
mmmm... no nieźle

Czesc droga "A ja lubie":-D:-D czytałem muszę przyznać ze to bardzo podniecające ale do buzi mu tez sikalas? Widziałem parę prywatnych ogłoszeni ze kobieta szuka na pissing napisałem im ale one nie odpisuje podejrzewam ze nie zaglądają na skrzynke pocztowa albo juz takiej niemaja bo to stare ogłoszenia. KOCHAM PISS a tak po zatym to lubię experymenty :-)

Gość A ja lubię...
Nie wątpię że do buzi też trochę poleciało :P ale nie było to moim głównym zamierzeniem. Ja czułam potrzebę uwolnienia się od trzymania moczu głównie na jego penisie, brzuchu itp. Natomiast wiem, że mojemu facetowi sprawia ogromną przyjemność lizania i pieszczenia mojej cipki tuż po sikaniu. Czyli lubi kiedy jest mokra od moich ciepłych siczków ;) zapach też bardzo go wtedy podnieca.

Gość skad jestes ?????????
pissmen27

Gość tez Ci juz odpisalam
:)

Ja juz raz kiedyś spróbowałem i nie mam nic przeciwko żeby sprobowac jeszcze raz kto wie a moze i więcej razy po prostu tak mnie to podnieca jak mi staje tylko to myślę o tym żeby mi go osikac, czy na Twarz i buzie w internecie widziałem sporo fajnych filmów marzę o tym żeby tak zrobić, można w różne miejsce sikac i w różnych pozycjach, tak naprawdę co do moczu nie można czuć obrzydzenia nic nikomu po tym nie będzie jeśli sie napije czy spróbuje, moim zdaniem w Angli to robią non stopa przecież Pissing to po Angielsku a po polsku to złoty deszczyk. Naprawdę warto tego sprobowac i odjazdowy orgazm jest przy tym. Myślę ze najwięcej osób lubi to wrażliwych i czułych takich jak ja :-D:-D

Juz mnie ktoś o to pytał:-) nie byliśmy przyjaciółmi a jeśli by chciała to czemu miałbym na nią nie nasikac? Jeśli by chciała sprobowac to czemu nie. Ja wiem ze bym chciał:-D:-P:-P

Szukam fajnych osób które tego doświadczyli albo chcą sprobowac to tyle, a jeśli to doświadczyliście to piszcie jak to robiliście gdzie:-P

Gość A ja lubię...
No i jak robaczki? Kiedy się spotykacie w tym jakże rozkosznym celu?

www.pissingmoviesfree.com/ fajna stronka ale jest tego wiele to tylko jedna z nich :-P:-P

Gość A ja lubię...
hehe, no od czegoś trzeba zacząć ;) Fotosy niezłe, ale real to jest TO! :P

Fotosy i fikmiki:-D "a ja lubię" daj na siebie jakieś namiary bo ja pisze a nawet nie wiem czy jestes facetem czy kobieta ??

Gość A ja lubię...
A jak sądzisz po moich historyjkach które opisałam?