Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marjolka-krejzolka

dobre restauracje i pizzerie włoskie w wawie

Polecane posty

Gość marjolka-krejzolka

jak w temacie :) szukam jakiś dobrych knajp z kuchnią wloską. mój chłopak bardzo lubi i chce zrobić mu niespodziankę w naszą rocznicę :P pliz pomozcie, bo ja komletnie nie ma pojecia :(

Gość naty89
Pizzeria na Wolskiej jest spoko (mieszkam na ul. Wolskiej :) wiec czasem jadam :) ale chyba na Barskiej lepsza. Na Sobieskiego tez dobra, no i va bene na Kasprzaka - nie wyrzuce przez okno :) pozdrawiam pizzowiczow :)

Gość 00:08
kto wpadł na pomysł aby pisać tematy o jedzeniu ?? wiecie jak zgłodniałem ?! jest 00:43 a mi się chce jeść Pizze ;/

Gość Z pizzerii to chyba Da Grasso
jest najbardziej chwalona, a restauracji włoskich nie znam niestety.

Gość werak
wloska restauracja mela verde na ul chmielnej, dobre żarcie i lokalizacja w samym centrum, w sam raz na romantyczny wypad we 2 ;)

polecam la cantina na nowym świecie oraz 2 (z tej samej sieci) non solo pizza i a modo mio obie na grójeckiej- pizza 1 klasa:-)

Gość zion_train
A ja mam takie pytanko, troche nie w temacie (sorka z gory za spamowanie watku) czy znacie może jakis kurs robienia pizzy w warszawie, moze wam sie obiło cos o uszy? nie moge nic znalezc w necie, a mysle o pracy w pizzerii, podbno niezla fucha. dzieki z gory!

Gość marjolka-krejzolka
Dzięki wszystkim za propozycje! wiedziałam, że można na was liczyć. na pewno którąś z tych wybiorę, obym trafila w 10 ;)

Gość tghuijhb
chianti na ul.foksal,dobre wina i i wloskie zarcie...ale nie tanio..

Gość dietspec
u Tiffaniego na marszalkowskiej. dosc przystepne ceny, niezle zarcie i duuuuzo :)

Gość zion_train
Dzieki wielkie Kajetus za info, nie jest łatwo znalezc kurs pizzerski, bo to nie jest jednak zbyt popularna rzecz, a myslę ze opłaca się gp zrobic

Gość the best thing
Może Pizza Party spróbuj? Próbowałaś kiedyś? Oferują też dowóz do domu, możesz kolację w domu zorganizować :)