Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi ale to nic

Jestem sama w takiej sytuacji, czy jest nas więcej?

Polecane posty

Gość ja mam najgorzej i o tym wiem
ja o swojej "mamusi" i "tatusiu" pisałam na topikach pt Kto ma najgorszą matkę/ojca (..) A "brat" też jest niezłym skurwielem. Moi rodzice są pewnie psychopatami- podobno ich cechą charakterystyczną jest to, że są sukin... a mają dobrą opinię i potrafią nieźle grać przed innymi. Powiem Wam, że moja "rodzina" (właściwie brat) sądzi się z bratem mojego ojca. Jak ileś miesięcy temu żona brata mojego ojca powiedziała do mojej "matki", że ona i mój ojciec przez cały czas byli świetnymi aktorami i ona by tego nie wymyśliła. Nie wiem o co jej dokładnie chodziło, ale mniejsza z tym. Bardzo się wtedy ucieszyłam, że po tylu latach spośród takiej bandy idiotów, która uważa, że mam normalną rodzinę znalazła się osoba, która WIE że moi rodzice to aktorzy :) Postanowiłam, że napiszę na jakiejś kartce (wydrukuje) to jacy dla mnie byli i do czego są zdolni i niech ci którzy sie zorientowali co do moich starych trzymają to jako dowód w razie gdyby moja "kochana mamusia" zrobiła mi coś złego za to, że nie chce jej znac, pomagac na starosc itp Ja już postanowilam i zrobie to przedzej czy pozniej. Wiem, że już powinnam, żeby pokazać im że nie jestem śmieciem (bo tak mnie traktują) i że wrogowie moich wrogów to moi przyjaciele :) Może wreszcie świnie psychopatryczne wiedzialyby gdzie jest ich miejsce. Byli dla mnie wrogami? To niech sobie nie roszczą praw do Bóg wie czego, bo się rzygać chce od tej ich zbytniej pewnosci swego.

Tak zwana "matka" syna kochała, córkę (mnie) nienawidziła (tak jest nadal) i to ją niemal zabijała. Syna świnia nigdy tak nie tknęła jak mnie. Pewnie kanalia chciała mieć alibi na to, że ona jest "dobrą" matką, bo przeciez syn ją kocha, więc ona nie może być złą "matką". Skurwysyny!

moja rodzina też jest aktorami i to niezlymi

moja matka jest PERFEKCYJNĄ aktorką perfekcyjna to odpowiednie okreslenie dobra aktorka to malo powiedziane

ja nienawidzę swojego taty i mówie to z czystym sumieniem

smutno mi ale to nic a moze chcialabys pogadac ze mna na maila?

jasne daj maila napiszę

lola0071@gazeta.pl