Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co teraz mam zrobic:

Obecne kobiety są bardzo łatwe....

Polecane posty

kiedys zeby spotykac sie z dziewczyna trzeba bylo poznac sie z jej rodzicami ,oni musieli zaakaceptowac faceta... nie bylo wiazania sie wyksztalconej kobiety z gosciem po kilku wyrokach , i wreszcie kobiety nie wskakiwały same do łozka , teraz wystarczy kilak randek wyznanie milosci (nawrt nieprawdziwe ) i mamy full serwis : oral anal co tylko dusza zapragnie...

bedziecie sie smazyc w piekle :O

Gość eewewee
autor ma pewnie 80lat i wspomina czasy mlodosci :classic_cool:

autor ma pewnie 80lat" mam 35 lat i takie czasy bardzo dobrze pamiętam :)

mam 26 lat ... chcialbym sie troche postarać a czuje sie jak w jednym wielkim burdelu :O

Gość Truscafka
A ja mam 32 i nie pamietam :P Pamietam czasy posrednie. No i znam takie kobiety

Gość Truscafka
To poszukaj kobity po 30, one sie (oczywiscie z wyjatkami) bardziej szanuja...

mi ojciec raczej opowiadał o dawnych czasach . w kazdej chwili mozna miec chetna ,wystarczy wejsc na czat , byc przystojny albo miec duzo w gaciach ,auto i po pracy seks :O żenić tez sie nie warto , kobietom we łbach sie poprzewracalo od demokacji i dobrobytu , same rozwody ...

Gość Saphira22
To zależy. Są też dobre, spokojne kobiety, ale taka jest młodość, że ludzie wolą wyszaleć się z dziwkami, a potem nagle szukają kogoś poważniejszego.

Gość eewewee
ja sie nie umawiam na seks na czacie , moze autorze nie generalizuj ?

w kazdej chwili mozna miec chetna ,wystarczy wejsc na czat , byc przystojny albo miec duzo w gaciach ,auto i po pracy seks" no można mieć :) Tylko pytanie do ciebie ... czy taką chcesz ? :)

Pojebana ta Twoja teoria. Gadasz,że laski się szmacą. Ale same ze sobą się przecież nie szmacą!! Czyli kolesie też są winni. Bo jakby nie brali, to kobiety by nie dawały.

Gość Saphira22
Ja też należę do osób dość spokojnych, mam duszę romantyczki i nie wyobrażam sobie, żeby szukać szczęścia w ramionach różnych facetów. Wystarczy mi jeden.

Gość a ja bym chciala zeby jakis
facet staral sie o mnie:( mezczyzni wychodza z zalozenia, ze nie ma co sie starac, nie ma potrzeby flirtowac, zapraszac, bo wiekszosc kobiet sama to zrobi. Mama mnie wychowala w przeświadczeniu, ze mezczyzna powinien zdobywac i starac sie zaimponowac wybrance. Zadna ze mnie ksiezniczka, jestem bezposrednia i otwarta, ale trudno mi znalezc faceta, ktory staralby sie troche dluzej niz przez 2-3 tyg. widocznie wychodza z zalozenia, ze za duzo wysilku musza wlozyc w te relacje.

Gość TY DRES
rozumujesz odwrotnie, faceci biorą bo taka natura, Wam uczucie do seksu niepotrzebne, a kobietom podobno tak - tylko tak było dawniej. Facet to facet - daje to bierze, to kobieta powinna się szanować, wtedy też szanowana będzie i tyle

Gość TY DRES
aha, i żonę też byś chciał z tych łatwiejszych?

Gość cxsvvxv
no i co teraz mam zrobic: nie gdyz porzadni faceci sa niesmiali albo spokojni albo normalni i oni beda szanowac kobiete, a babiarze hamy w tych czasach sie nie pierdola tylko biora i ruchaja a ze przecietna kobieta woli babiarza to musi rozkladac nogi i to SZYBKO zeby go miala, cala filozofia a... i nie ma juz porzadnych kobiet, tylko facet jest nie wystarczajaco dobry, kiedys bylo faceci wychowywani na dobrych uczciwych porzadnych wiec kobieta potrzebowala troche czasu zeby rozlozyc takiemu nogi ale hamowi zawsze szybko rozklada czy teraz czy dawniej taka jest natura, tylko problem jest taki ze teraz juz nie wychowuje sie porzadnych dobrych facetow co mysla o nauce zonie nie lubia sobie zaruchac zabawic sie

Kiedyś kobieta nie wskakiwała sama do łóżka faceta, ponieważ on starał o nią, zabiegał o jej względy, czyli systematycznie ZDOBYWAŁ. Oczywiście był to proces rozciągnięty w czasie. Dzisiejsi faceci nastawieni są na ilość, a nie jakość, sami szukają łatwych kobiet żeby potem móc zaliczyć taką do grona swoich zdobyczy i chwalić się kumplom na pijackich imprezach. Oczywiście nie myślę tak o całej płci brzydkiej ;)

Gość TY DRES
i nic. widocznie Ci to odpowiada, jesteś dzieckiem (bez urazy) swoich czasów w końcu to nie czasy Henryka VIII, gdzie dziewictwo żony dawało pewność, że urodzi potomka własnego męża, co było bardzo ważne w czasach powszechnego dziedziczenia .

mało jest teraz kobiet i facetów , którzy mieliby po jednym partnerze seksualnym. Czasy się zmieniły. Kiedyś jak koleś zalał laske to od razu brali ślub?? A teraz?? Jest mnóstwo samotnych matek.

Gość booooooooooooooooooo
teraz wiekszosc kobiet to szmaty :) nie warto sie na stale wiazac, jedynie ''sex- friends'' ja tak robie i mi dobrze :)) stała kobieta to przezytek

Gość TY DRES
no właśnie, ale czy przez to rozpasanie takie ludzie są szczęśliwsi? Kobiety bardziej dowartościowane? Każdy jest kowalem własnego losu, staram się nie oceniać innych, jednak nie sądzę, żeby puszczanie się na prawo i lewo miało jakieś pozytywne skutki, ale niech każdy żyje jak chce. Tobie też Panie Dresie wszystkiego dobrego. A los samotnych matek to osobny temat, też złożony i trudny do omówienia

Gość cfvgbhn
faceci za to w latwosci nie zmienili sie od wiekow.