Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co teraz mam zrobic:

Obecne kobiety są bardzo łatwe....

Polecane posty

Gość ksiaksksks
[Wkurwiony DreS] - on jako jedyny pisze madrze.

nie ustatkują sie ... potem zacznie sie myslenie o kochanku i narzekanie ,ze maz sie nie stara ... przestac zyc złudzeniami

Oh, jak ja uwielbiam uogólnienia. I stereotypy. I te przemądre,acyzabawne teksty.... "Wszystkie kobiety są łatwe." "Wszyscy mężczyźni to ch..e i ch..y" "Nie ma prawdziwych kobiet" "Nie ma prawdziwych mężczyzn" Łał. Same mądrości życiowe. Zgorzkniałych ludzi. Życie nie jest biało-czarne. Ani czarno-białe.

Dokładnie. Zresztą jest równouprawnienie. Dlaczego jak facet rucha wszystko co sie rusza to jest ok, nikt go za to nie potępi. A jak laska ma kilku partnerów seksualnych to od razu dziwka, kurwa, dupodaja. Pojebane to wszystko. Sam jestem mężczyzną , ale nie uważam się przez to jakimś Bogiem. Za chwile mężczyźni zaczną sie nazywać ofiarami, bo im sie laska nadstawiła i ulegli. Może troche asertywności, jak się wam to tak bardzo nie podoba. Zawsze możecie odmówić, a nie narzekać,że kobiety są łatwe. Każda kobieta niech sobie ma tylu kolesi ilu chce, ja w życiu bym jej nie nazwał kurwą. Nawet jakby mi powiedział,że miał 20 parnerów seksualnych. Jej sprawa. Dla mnie nadal byłaby kobitą, nie dziwką. Każdy robi to co lubi.

przeciez kobiety staja sie teraz glowami rodziny sa bardziej męskie od facetow... kilka lat i bedzie tak jak mowisz , beda pozywac kobiete za molestowanie w pracy i gwalty :classic_cool:

Gość kikidee
nadchodzi era silnych kobiet i zniewieściałych mężczyzn a może tak jest że to kobiety was zaliczają i to wy jesteście łatwi tylko trudno wam to zrozumieć bo jesteście w końcu maczo.baby tez mają potrzeby i wam tez się płaci za sex.

Pewnie boli ich to,że kobiety nie są juz posłusznymi kurami domowymi, tylko się realizują w życiu zawodowym, są niezależne finansowo.

Gość Niunia18..
Mam 18 lat a chlopak 29. Dziewczyny same mu sie do lozka pchaly a on nie odmawial lecz z zadna z nich nie byl bo byly dla niego za latwe. Szukal rozwaznej kobiety. Chcial sie starac o dziewczyne no i znalazl mnie. Pamietam ze staral sie o moje wzgledy i dlugo nie szlam z nim do lozka. Powiedzial ze jestem inna bo ja szanuje siebie i swoje cialo, ze nie jestem latwa dziewczyna. Zaczelismy chodzic ze soba i po dlugim czasie z milosci kochalismy sie pierwszy raz i powiedzial ze to bylo cos wyjatkowego. Nie jestem doswiadczona dziewczyna ale samo to czekanie bylo dla niego czyms wspanialym.

a faceci co z takimi laskami idą do łóżka to niby cacy? bo jak dla mnie to też takie męskie dziwki :p

Gość demetriossssa
niunia 18 Ty jesteś dzieckiem a nie kobietą;p

Gość kajfaszek
niunia co masz na mysli pisząc długie czekanie? miesiąc dwa? rok?

Gość Niunia18..
Ugryz sie w nos. Malo o mnie wiesz

Gość Niunia18..
Kajfaszek okolo rok

Gość kajfaszek
a jak długo już jestescie razem?

Gość ikaikaika
a jak dziewczyna się szanuje to jakie określenie pada najczęściej?? 'cnotka-niewydymka' 'może lesbijka?' 'oziębła?' ...:S pozytywnego wydźwięku to-to nie ma... . a jak facet nie zalicza wszystkiego co się nawinie to 'pewnie pedał' 'frajer' 'ofiara losu' ... . tak źle -tak niedobrze . mentalność ludzi obecnie jest taka, a nie inna... moze lepiej byłoby patrzeć na siebie , a nie oceniać, generalizować i chrzanić od rzeczy.. :S ja nie jestem "latwa" -i już nieraz słyszałam epitety 'cnotka niewydymka' 'może lesbijka' 'dziwna'... a komentarze typu : co jest z toba nie tak? kiedy będziesz mieć faceta? czemu jesteś sama? nie brakuje ci seksu? taka dupa się marnuje.. etc - wcale nie są miłe . i czasami mogą bardziej ranić niż określenie "łatwa" wzgledem faktycznie "łatwej" dziewczyny. jak dla mnie nie ma najmniejszego znaczenia jak ktoś się zachowuje -to jego życie i jego sprawa, więc czemu Inni nie potrafią zająć się sobą, tylko filozofują i dumają nad moralnością Innych ??

Gość jest za duzo meskich dziwek
a kobiety zaczely korzystac tak jak faceci, sami faceci swoim k,urewstwem do tego doprowadzili

no właśnie, jak kobieta nie chce to że od razu lesbijka albo że jakaś dziwna, niektórzy to mają we łbach poprzewracane..

Offerma, nie dziwię się, że jesteś prawiczkiem skoro myślisz, że zdobywanie kobiety polega na pójściu z nią do łóżka :classic_cool:

Gość malaczka
wkurwiony dres BRAWO BRAWO BRAWO Tobie moglabym podac reke a nie tym wszystkim dwulicowym frajerom z chujami znalezionymi na smietniku

Gość jumbo dzet
brawo dla Wkurwionego Dresa

Gość malaczka
wkurwiony Dres zabieramy Cie wszyscy na vodke :D

Wr****ony Dresie, to będziesz miał Andrzejki udane, ja też Ci polewam;)) Autorze, a może odpowiesz mi dlaczego wy jesteście tacy łatwi? Wystarczy wam zakręcić dupą przed nosem i już wskakujecie do łóżka. Idąc Twoim tokiem myślenia, totalnie się nie szanujecie. Bo my jestesmy dziwkami a wy zbieracie doświadcznie.

Gość malaczka
hahaha zatkało was hipokryci ? :D i nie tłumaczcie po raz n-ty, że to natura bo my możemy naturą obronić się w taki sposób że męski samiec powinien spłodzić nam potomstwo, a cipka wychowywać :D

Gość dddffffh11
puszczają się na prawo i lewo, a 80% panów z kafe nadal żyje w dziewictwie. paradoks

Gość pierdu pierduNaKontrabasie
pomijając fakt, że zadaniem ewolucji jest jak najdalej odejsc od pierwotnego stanu rzeczy (ta czesto uzywana do usprawiedliwiania wszystkiego - natura), a jak wiadomo -'ludzkosc teraźniejsza' i tak jest tylko tzw. pomostem. Ktoremu jednak blizej niz dalej. To obie plcie wlasnie z tej natury sa poligamiczne. A inaczej i prosciej - Jakie wybicie, takie odbicie(inne a takie same)