Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1768*

III WOJNA ŚWIATOWA

Polecane posty

Pamiętacie, ktoś przepowiadał, że się w końcu listopada zacznie. No i dzisiaj Korea pn. zaatakowała Koreę pł.

Gość kasiunia
idę do schronu, bo słyszałam ze zaraz UFO zaatakuje Polskę

Gość belle de jour28
leją się o tą wyspę od lat i co? Wojna światowa bo korea się leje o durną wyspę?? Litości:o

A jeśli prawdą jest, że ci z pn maja broń jądrową? Nostradamus twierdził, że III Śwatowa zacznie się od lokalnego konfliktu na południu.

Gość kto wie.....
Nostradamusa ciezko odczytac, dopiero gdy cos sie wydarzy mozna jednoznacznie powiedziec o czym byla jego prezpowiednia

Ale na południu czego? Bo dla Polski obie Koree to wschód.

Gość kto wie.....
a Koreancy sa nieobliczalni, rzeczywiscie moga nierle nabroic mimo ze zaczelo sie od malej wyspy

Gość isakakssa
ja wam powiadam nie wpadajcie w panika! nikt was do obozow nie zamknie ,torturowal nie bedzie, z pistoletem latal za wami nie bedzie tylko je bna atomowke lub cos i ded :classic_cool:

Gość tak zaczela sie
ta wojna trwa 40 lat ffs!!!! ze dwa tygodnie temu bylo kolejne doniesienie o atakach polnocy na poludnie, miesiac temu bylo o ostrzelaniu statku nalezacego do poludnia. ludzie czy wy jestescie glupi czy slepi???

Na południu czego? A nie wystarczy sam fakt, że w nazwie państwa występuje słowo POŁUDNIE ??? Anim głupia, anim ślepa. :P

Gość Drayavahu
Były ataki ale nie na taką skalę. Wojna jest bardzo prawdopodobna. Północ ma broń nuklearna i chemiczną. Oni niczego się nie boją. Jak ktoś na forum onetu napisał, wielkie wojny zaczynały się od błahych konfliktów.

Hmmm to trzeba zaczac sie powaznie bac :((( i juz sama nie wiem, czy konczyc pisac prace zaliczeniowa, bo po co, jak nas wysadza :(

chyba poczekam z pisaniem do jutra a dzis zrobie sobie wolne:D zjem wielkie ciacho by sie nacieszyc ostatnimi chwilami ;) a moze do jutra przetrwamy;)

Gość kuśtyczka86
Wiecie co ja się z tego śmiałam ale teraz to jestem przerażona.

Gość ewqwqe
Mickiewicz i Nostradamus już to przewidzieli Jako że czarnoskóry Amerykanin został przywódcą – było nie było – największej światowej potęgi militarno-gospodarczej, siłą rzeczy użytkownikom onet.pl nasuwają się skojarzenia ze sławetnym \"Czterdzieści i cztery\" z mickiewiczowskich \"Dziadów\" oraz z proroctwem Nostradamusa: \"Pamiętacie przepowiednię, że jeżeli czarny człowiek zostanie przywódcą świata, to nastąpi III wojna światowa i koniec świata? Wszyscy wstrzymywali oddech przy wyborze papieża - oby nie był to murzyn, ale jak wszyscy wiedzą faktycznym przywódcą świata nie jest papież tylko prezydent Stanów Zjednoczonych...\"a imię jego będzie 44, najpotężniejszym człowiekiem na ziemi będzie czarny (wszyscy myśleli, że to będzie papież bo za czasów Nostradamusa tak było), dzis walka miedzy koreą płn i południową.

Gość tak zaczela sie
tak slepa nie ejstes ale glupia :O w teemacie o korei polnocnej i poludniowej jak pisze polnoc zaatakowala statek poludnia to o czym kurva pisze?? o kurevskiej wojnie secesyjnej w ameryce??? MYSL!!! i jaki 10 listopada??? ta wojna ma C Z T E R D Z I E S C I lat!!!! dlaczego nikt sie na jakas babe jage i inne pierrdolety nie powolywal przy dzisiatkach takich atakaow jakie mialy miejsce do tej pory?? bo jestescie debilami i tyle :O jak sie kurva uprzecie to i znak yebanej bestii znajdziecie w ktoryms slowie :O

Ja czytajac wasze wypowiedzi twierdze, ze ta POLSKA jest kurewsko spaczona:) ja sie smieje z tego i dziekuje Bogu ze dal mi szanse wyjechac z Polski i nie wracam tam, bo bym pewnie tak samo gderala jak ta cala banda nawiedzonych moherów skaczacych wokol Kaczynskiego :) P.S mysle, ze ludzie przestali wierzyc Bogu .... IDE ZJESC CIACHO CZEKOLADOWE:D

Gość tak zaczela sie
widzac takie glupie spoleczenstwa jakl tutaj, w anglii czy usa to mam nadzieje, ze bedzie ta wojna, moze sie kurva ludzie myslec samodzielnie znowu naucza, bo az zal bierze jak sie pomysli, ze takie barany to przyszlosc swiata :O

Gość Drayavahu
2008 Lokalny konflikt na Półwyspie Indyjskim i związany z nim bezprecedensowy atak na cztery głowy rządów (można domniemywać, że chodzi o prezydentów), co w przyszłości stanie się jednym z mniej znaczących acz ważnych zwiastunów Trzeciej Wojny Światowej. 2010 Trzecia Wojna Światowa, która rozpocznie się 10 listopada i zakończy w październiku, cztery lata później. Rozpocznie się dość typowo od prowokacji i lokalnej wojny, gdzie zostanie użyta broń chemiczna (i/lub nuklearna). 2011 W wyniku opadu radioaktywnego północna półkula Ziemi będzie niemal pozbawiona fauny i flory. Wrogowie (niektóre tłumaczenia mówią wrogowie ze wschodu) zaczną chemiczną wojnę przeciwko pozostającym przy życiu Europejczykom. 2014 Większość ludzi (na półkuli północnej) zginie w wyniku raka i innych chorób skóry spowodowanych napromieniowaniem i chemikaliami. 2016 Europa prawie w całości wyludniona. 2018 Chiny stają się potęgą światową. Wydobycie ropy naftowej się kończy.

Gość A skąd pomysł, że 40 i 4 ma
oznaczać czarnoskórego przywódcę? :O bo z tego co się orientuję, to sam Mickiewicz nie miał pojęcia, czemu użył takiego określenia :O

a u mnie snieg ma czac padac i kurcze zasypie i znow angole popadna w panike i co??? i to jest dopiero katastrofa ;D

Tak zaczela sie, może i głupia jestem. Może i tak. A Ty z całą pewnością jesteś wielką chamką. I to jest fakt!:P

Gość i tak pierwsze co zostanie
rozpieprzone w pissdu do stany zjednoczone i wielka brytania :P usa jezeli zdaza beda cheili wysadzic bliski wschod ale ataki skumuluja sie na usa z wszystkich stron :P

Gość karrrrrba
Natallyuk- to siedz sobie dalej na zmywaku końska spierdolino i wypierdalaj z polskiego forum w półszpagatach jak ci coś na pasi:classic_cool: