Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bol wezla w pachwinie

Co to moze byc?

Polecane posty

Jestem w 26 tygodniu ciazy, wszystko przebiega super, maluch ma sie dobrze ja do wczoraj tez. Otoz w nocy z niedzieli na poniedzialek prawie wogole nie spalam - mialam straszne skurcze w nogach - ale pomyslalam ze moze dwie filizanki kawy w niedziele to za duzo i wyplukalam magnez, ale od tej nocy boli mnie tez cala prawa strona od krocza, to chyba wezel? Kurcze dotknac sie nie idzie. Do tego wlasnie zeszlej nowy juz spalam, ale dalej musialam miec skurcze w nogach bo dzisiaj mnie cala lydka boli i ciezko chodzic. I kurcze juz nie wiem czy to ma zwiazek jedno z drugim. Czy to tylko zapalenie wezla chwilowe bo sie przemeczylam tym niespaniem, czy to grozne? Co myslicie?

Gość lokalne podtopienia
gdy ja byłam w ciąży to też miałam parę razy skurcze w nogach,to chyba normalne ,ale na odległość to tak trudno doradzić.

No ponoc magnez wlasnie sie szybciej wyplukuje wiec dlatego skurcze w nogach. Ale zastanawiaja mnie te pachwiny kurcze, nie wiem czy panikowac czy poczekac - to w sumie dopiero drugi dzien jak tak kiepsko troche jest. A tak a propos - to tez mialyscie wiecznie takie zmiany robne w opolicach krocza? Jak wielkie pryszcze ktore sa tam po kilka tygodni? Ja mam na wargach wlasnie po dwoch stronach takie jakby pryszcze ale takie zgrubione jakby ropne, i co jakis czas tam cos wycisne i potem spokoj i znowu gdzie indziej mam. I tak wkolko.

ja mialam takie skurcze w łydka ze nie moglam kroka zrobic ! wiem jaki to bol i bardzo wspolczuje , nawet mi magnez nie pomagał

moze masz zylaki sromu? kobieto tego sie nie wyciska ! pokaz to ginowi bo moze masz jakas bakterię albo te zylaki!

Gość lokalne podtopienia
o tak ja też miałam bóle w pachwinach okropnie bolało.

Gość kjhkjh
poczekaj jeszcze miesiac..wtedy to dopiero tragedia..ciezko bedzie ci sie nawet przewrocic w lozku..

wiem, wiem ze potem to ponoc tragedia ;) Choc narazie niezle to wyglada, przytylam dopiero 3.5 kg, czuje sie bardzo dobrze i w sumie te skurcze w nogach to jakas taka pierwsza bolaca rzecz, ale daje rade, magnez lykam, pije i mam nadzieje ze przejdzie. moze masz zylaki sromu? kobieto tego sie nie wyciska ! pokaz to ginowi bo moze masz jakas bakterię albo te zylaki! Zylaki sromu? Brzmi strasznie - ale chyba nie, to normlne zmiany skorne jakby, bo serio jak przycine to normalna ropa i znika po dniu albo dwoch ale dlugo sie "buduje". Tylko jeden mam taki ze juz kilka tygodni w tym samym miejscy i znow jakby rosnie, wycisne i znow i tak wkolko. A te pachwiny to nie wiem, moze byc ze kosci/miesnie sie rozrastaja i to wcale nie wezly chlonne? Ide w piatek do poloznej to mniej wiecej chce wiedziec jakich odp mam sie spodziewac.