Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

wiem nudny temat. ale co kupic

Polecane posty

Gość taptaptpatp
zrób mu loda

Gość ja pomagam
ile ma lat?

34. ale na prawde jakis symboliczny drobiazg. są mikołajki kilka dni po jego urodzinach, potem świeta więc za dużo by było prezentów na raz

Gość Artefakt___Diabła
ma 73 lata

książkę na interesujący go temat lub zajebisty scyzoryk (np. victorinox) i do tego np. czekoladę lindta z wysoką zawartością kakao (podobno rarytas, dla "prawdziwych" facetów :P ) wszelkiego rodzaju- kubkom, poduszkom i ramkom z waszym/twoim zdjęciem, mówimy zdecydowane nie :classic_cool:

no to- zrób mu loda - zawsze mile widziane ;D albo kup zestaw kolorowych prezerwatyw (no chyba,że na seks też nie ma czasu :D )

ostra- ja jakoś nie potrafiłabym swojemu facetowi wręczyć alkoholu, nie wiem w sumie czemu. poza tym jeżeli to ma być symboliczny prezent, to symbolika wymienionych przez ciebie rzeczy jest dosyć jednoznaczna ;) :P

Ja mojemu w zeszłym roku kupiłam "1000 panoramicznych". Był bardzo zadowolony, bo niezły z niego szaradziarz.

Gość An79
Ja nie znosze symbolicznych drobiazgow. Lubie dawac i dostawac prezenty przemyslane, z sercem... naprawde sadzisz ze jesli dasz mu cos fajnego i niebanalnego, bedzie rozpieszczony?

nie ze rozpieszczony ale w najbliższym czasie czeka mnie zakup wielu prezentów więc nie bede przesdzać, milionerką nie ejstem. zreszta my nei przywiązujemy wielkiej wagi do prezentów

Gość An79
Ja tez nie jestem milionerka ale o prezentach mysle duzo wczesniej dlatego wychodza one taniej. Np. zamiast kupic kubek w Biedronce robie kubek z nadrukiem, przyjaciel ma firme - zamowilam na Allegro wizytowki taniej niz w miescie itd ;-)

Gość An79
Mozesz mu tez zrobic prezent z ktorego nic materialnego mu nie pozostanie :D zapros go na kolacje do knajpy :)

Gość inna suknia jest ok ok
kolacja zestaw wkrętaków (śrubokrętów) młotek obcęgi

myślalam o zaproszeniu go gdzieś bo w sumie w ten sposób wolimy swiętowac tyle ze w tym tygodniu kompletnie odpada. praca, praca, praca. a w przyszłym...cóz to kompletnie nie to samo. uwazam ze dzien urodzin powinien byc świetowany w ten dzien i w żaden inny. a zreszta...skonczy sie tak ze i tak on zapłaci więc nie wiem czy to ma sens

Gość ja pomagam
Bokserki, albo komplet bielizny majtki(bokserki) + koszulka. Ja swojemu (już mężowi) kupiłam taki komplet 7 lat temu (chodziliśmy wtedy ze sobą) to do dzisiaj nosi miło mi jak go w tym widzę :-) Mój uwagę przywiązuje nawet do skarpetek jakie nosi,więc ładne lepsze skarpety też są fajnym drobnym prezentem.

Gość ja pomagam
skarpetki to wbrew pozorom fajny prezent :D Mój mąż wiecznie ma za mało skarpet i ja tak samo ! Tylko,że ja lubię takie mięciutkie frote lub pluszowe ;-)

Gość Kurde wspolczuje Wam
i Waszym facetom prezentow :P skarpetki? moze garnek, papier toaletowy, mydlo?