Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

wiem nudny temat. ale co kupic

Polecane posty

Gość Kurde wspolczuje Wam
On uwaza ze mu sie poszczescilo, ze ma tak fajna, atrakcyjna i kreatywna partnerke :P

Gość ona djghuhjc
ja znam moje dobrze i wiem co lubi ..teraz ma swira na pnkcie swojego garażu ..remontuje go i wiem , co by chciał tam mieć ... kupiłam mu dużą plandeke z wizerukiem harleya i tablice amerykanska ... bardzo byl zadowolony .. :)

Gość ona djghuhjc
głównie faceci nie lubia przydatnych prezentów :) ja obstawiam ...super kolacja +super deser + super sex w nowych ciuszkach + masaż może być również wyjscie do kina czy gdzies ..i ty zaplcisz

Gość Kurde wspolczuje Wam
No przeciez ona napisala ze zawsze jak go zaprasza na kolacje to on placi... nie wiem czy ona nie ma silnej woli, czy w sumie zal jej pieniedzy i nie jest bardzo przekonywujaca, czy facet ja bije zeby wymusic zaplate jako macho, no ale tak napisala :P

po prostu mam męzczyzne nie faceta idiotko, który nie pozwoli by kobieta płaciła:P problem rozwiązał się koncertowo. bylismy na zakupach i jemu sie spodobał kuferek na narzędzia. mówie mu ze kupie mu na urodziny. ucieszył sie ale okazało sie że wszystkie które sztuki (az 2 wystawione) były wybrakowane. no to mówie mu zeby wybrał sobie coś innego a on stwierdził ze najbardziej to by chciał...ciepłe skarpety:D no to dostał i wszyscy zadowoleni:D