Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A to ciekawe bo

Polki są brzydkie

Polecane posty

Gość tylko calowacccccccc
zgadzam sie z autorkaa- polski sa brzydkie, slowianska uroda nie jst zbyt ladna, taka biala swinska ,za to wloszki mmmmmmmmm cudo

Gość burakiiiiiiii
AUTORKA ma racje,polki nie sa urodziwe wrecz sa brzydkie,brzydkie cery .okropne ,zniszczone wlosy,wychudzone,bezksztaltne,sylweyki nie wysportowane,skora zniszczona solarium i bardzo czesto totalny brak gustu

Gość Hekla
Polki są brzydkie przez facetów,bo muszą latać koło nich a nie mają czasu by o siebie zadbać.

Gość vdsvxdv
jA JESTEM POLKA I ZGADZAM SIE PO ULICACH W POLSCE LAZA NIEZLE PASZTETY FUUUU ZADKO SIE ZDARZA LADNA I ZADBANA MOZE DLATEGO POZATYM ZADNA URODA NIE GRZESZY

zaraz brzydkie? nie sa najpiekniejsze z twarzy, to fakt, wiekszosc krajow ma piekniejsze panny

wloszki wcale nie sa ladniejsze, trzeba sie do wloch wybrac i zobaczyc a nie z telewizji rai uno stwierdzic... owlosione i jakies . meskie.. ale prawda jest taka, ze polki rzeczywiscie nie sa zadziwiajace, za to maja ladne figury, niestety z moda zazwyczaj sa sprzed 10 lat, wlosy tez jak za komuny...

tez zauwazylam ze Polki maja fajne figury, jak sie nie zapuszcza to maja tez wciecia w talii, czego wielu babkom z innych krajow brakuje...

Gość ndwkqldnqwkddq
To smutne ,ze Polacy nigdy potrafia siebie docenic.. pod jakimkolwiek wzgledem mysla ,ze inni sa lepsi,a to nie zawsze jest prawda Skad takie kompleksy? To brzydkie Niemki czy Angielki maja wyzsze mniemanie o wlasnej urodzie niz ladne Polki

Gość ndwkqldnqwkddq
i ZAWSZE jak jestem za granica gdziekolwiek czy to LItwa , czy Stany czy Włochy mam duze powodzenie zreszta w Polsce tez mam ,ale troche mniejsze niz tam bo za granica co sie dzieje to hoho

bo takie Niemki czy Angielki tez potrafia byc ladne. Kazda kobieta potrafi ale Polki czesto sie zaniedbuja...i ogolnie duzo z nich ma taki typowy wkurzajacy typ urody. Ale gusta sa rozne :P i jestem zdania ze jesli kobieta zadba o siebie i nie bedzie zalatywala tandeta to moze byc piekna.

Gość jaktomuniedala
e tam polki sa ladne, bylam w kilku miejsacach na swiecie i wiem co mowie; hiszpania - wydawalo mi sie ze kobeity beda piekne nic bardziej mylnego duzo otylych i strasnzie meskich kobiet. francja- ti przezylam najwieksze rozczarowanie szuklam na ulicach paryza ikon stylu a znalazlam brzydkie szare , zmeczone , sucche kobiety bez gustu i poczucia smaku( jedynie starsze panie to typowe damy) Niemcy- pasztety bez koemnatrza anglia- mlode dziewczyny strasznie mocno umalowane i mega sztuczne, czesto albo bardzos szczuple z silkonem , albo mlode mamy w dresach i obwieszone "zlotem", Portugalia- strasznie pospolite dziewczyny z przesadzistymi tylkami, zero pojecia o modzie czy makijazu jesli chodzi o azjatki jak dla mnie sa ladne tylko dla "koneserow!" azjatek wszystkie bardzo podobne niskie szczuple o dzieciecej urodzie rosja- zbyt duze ilosci makijazu , ubrania bizuteria tandetna i sztyuscznosc 24h natomiast skandynawki sa sliczne szwedki, norwezki

he he no za granica to tez "powalam" uroda :P po prostu wygladam inaczej niz tubylcy..a wiadomo w Polsce to jestem jedna z wielu. Ale szczerze wisi mi to. Nie lubie jednak tego ciaglego biadolenia ze Polki sa takie brzydkie...lub w druga strone ze piekniejszych nie ma. Uogolnianie i chyba chec chwilowego wywolania klotni na forum jest dziwne.

Mi sie z Azjatek podobaja Tajki. A reszta to w wiekszosci dziewczyny po operacjach plastycznych itp (mowie tu o takich typowych Japonkach ktorymi jaraja sie Europejczycy w necie), sa sliczne ale 100 razy przerobione. Gdyby taka Polke przerobic to ho ho :)

Gość jaktomuniedala
Tez tak mysle ze Tajki sa najladniejsze z azjatek. I tak jak piszesz wiele dziewczyn w japonii jest strasznie sztuczna, nawet ogladalam program ostatnio na ten temat:) Soczewki , operacje, sztuczne wlosy

Gość a gdzie tu propozycja tempaku?
tajki ?:O chyba was pogrzało

Jedni lubia Tajki, inni tlenione blondyny z solarium, jeszcze inni Brazylijki z wielka pupa...no i co? o roznych gustach nie slyszalo sie?

Gość ndwkqldnqwkddq
tzn w Polsce tez mam powodzenie i to nie male. ale obcokrajowcy potrafia chyba byc czesto bardziej tacy ,,szarmanccy " a nie leca z chamskimi tekstami ,,e lala pokaz cycki| czy ,, hej blondyna" i wcale nie mam typowej urody jak na Polske nawet czesto ludzie w Polski sie mnie pytaja czy nie mam wschodnich korzeni ;) a mam wlasnie wschodnie po czesci

Gość ndwkqldnqwkddq
i uwazam ze wiele Polek byloby naprawde pieknych gdyby bardziej o siebie zadbalo a widuje nie raz bardzo ladne dziewczyny na ulicach i dobrze ubrane

Gość mampytankomozeglupie
niestety,tez zwiedzilam troche i my Polki wypadamy blado,ale np jestesmy bardzo zadbane

czesc. a wiec. angielki - 90% dno. te ladne maja kosmiczne wymagania. najgorszy odszczep rasy bialej, podobnie anglicy. narod nieatrakcyjny. niemki - troche lepiej niz angielki, ale tylko troche. generalnie chetnie wiaza sie z obcokrajowcami. niestety tez z brudasami. latwe. dunki - jak mieszkalem w danii. non stop bylem podniecony, jak nie w robocie, to w hotelu. dziewczyny szokowaly uroda. bardzo kobiece. skromnie ubrane. zadbane bardzo. wiekszosc ma figury bez zarzutu. minus- nie wiaza sie z obcokrajowcami w zasadzie. nie puszczaja sie, chyba, ze ze swoimi. tylko 1 kumpel zaliczyl, a bylo tak kilkanascie polaczkow jak bylem. polki - w polowie stawki, jesli chodzi o urode. Skandynawki ladniejsze. wloszki - rozczarowanie. fajne twarze czasami, ale zadko. gorzej niz polki. azjatki - nie zbyt seksowne, ale strasznie ulozone. nauka na 1 miejscu. turczynki - no, zdarzaja sie diamenty. jak zwizek, to juz musi byc slub. minus - to ewentualny polturek syn. generalnie polki nie sa brzydkie, ani tez szczegolnie urodziwe, jako grupa. my polacy jestesmy mniej atrakcyjni, jestesmy na dole tabeli.

Gość karzeł
piękny ból d**y polskich pasztetów.

Gość gość
A to ciekawe bo Bo np bylam w tajlandii.. tajki sa takie piekne.. albo rosjanki, urainki.. polki bez obrazy ,ale nie maja nic ze slowianskiej urody... nie maja tego co rosjanki ,ukrainki Moze ukrainki jeszcze tak,ale wszystkie rosjanki,,ktore znam sa szpetne :O

Gość gość
prawda

Gość gość
a polacy sa beznadziejni w lozku

Gość gość
^ ciebie nawet nikt patykiem nie dotknął, skąd możesz to wiedzieć.