Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może może może

Praca jako striptizerka? Co myślicie?

Polecane posty

Gość może może może

Zastanawiam sie nad tym już coraz czesciej, oczywiscie chodzi o eleganzki klub z kulturalnymi goścmi, zero dotykania i t d! uwazacie to za cos haniebnego? za jakis rodzaj kurestwa? czy to tylko taniec? bardziej odwazny?

Gość vgjvkbnkb
Taaa kurwa , odwazny taniec , tak sobie to tlumacz.Ani sie obejrzysz a beda Cie obracac nadziani faceci a Ty nie bediesz sie niczym roznic od zwyklej dziwki.

Gość może może może
nie wszyscy maja taka slaba wole, to ze ty bys sie dala obracac nie znaczy ze kazda jest latwa ja pierdole polskie myslenie...

Gość jak piszesz
"eleganzki" to idz do tej roboty, bo perspektyw innych chyba brak

Gość vgjvkbnkb
Zreszt sam taniec to juz wstyd , pokazywac dupe i cycki , na nic wiecej Cie nie stac ?

Gość warszawski policjanttt
w sogo dziewczyny ociaraja sioę o klientów

Gość może może może
a nie widzicie pewnego rodzaju piekna i sztuki w tym? ak jasne jestem kobieta bez wyksztalcenia tuz po zawodoce matoły... ;/

Gość będziesz sobie
przesuwać granicę. Teraz czujesz sumienie przy tańcu. Potem przy dotykaniu, potem przy seksie niewaginlanym. A potem... Za każdym razem będziesz sięusprawiedliwiać, że ot nic takiego, że każdy tak robi, że kasa, że kiedyśsię zmienisz itp. A potem, jak już nabierzesz latek i doświadczenia na kolejnych szczeblach "kariery" to albo: 1. Cię wywalą z interesu i pomyślisz, ale miałam fajne życie i teraz kupę kasy 2. albo sumienie Cię wykończy wcześniej i będziesz czućsię jak szmata 3. albo noga Ci się podwinie i jakiś bogaty koleś za mocno Cię poużywa i zostaniesz któegoś dnia znaleziona na poboczu lub w jeziorze. Sorry za pesymizm, ale jak się raz takągranicę (społeczną) przekroczy, to potem już idzie z górki. Niestety ta pierwszy opór jest największy

Gość niechsekazdyrobicosechce
po co sie pokazywac w klubie prawie nago tylu osobom skoro mozesz sie pokazac jednemu i to za ta sama lub wyzsza kase? znajdz sobie sponsora jak ja i bedziesz zadowolona... ku r wy tez moga byc szczesliwe- ja nie zaluje i inne dziewczyny bede do tego namawiac :) ot co!

Gość może może może
nie mam zamiaru być kurwą, w życiu, chodzi mo o taniec w klubie gdzie nawet nie trzeba sciagac majtek, czy bielizny, nie chodzi o te typowe kluby i uwierz znam na siebie tyle ze w zyciu sie pozwole zeby ktos obcy mnie dotknął

Gość a jakiez to piekno i sztuka
kryje sie za kreceniem dupa za kase przed jakimis obcymi dewiantami? :o

ja w tym widze tylko taniec erotyczny. czym sie taki taniec rozni od tego tanca na dyskotekach?? niczym, nawet dziewczyny sa podobnie rozneglizowane ale jak juz nazwac rzecz po imieniu czyli "striptiz" to cala Polska oburzona... Chcesz to tancz za grosze, ja wole dac tylka facetowi ktory mi sie podoba i ktory jest dla mnie zarabisty za duzo wieksza kase

Gość może może może
tak samo jak nie widzicie sztuki w obrazach kubistycznych artustów uwazajac ze to zwykłe bazgroły, oczywiscie nie prownuje tych 2 rodzajów sztuki, ale spojrzcie na to innym okiem, tym mniej konserwatynym i mniej katolickim

Gość będziesz sobie
"uwierz znam na siebie tyle ze w zyciu sie pozwole zeby ktos obcy mnie dotknął" Inna byłaś jako dziecko inna jesteś teraz. Co Cię zmieniło? Życie. To doświadczenie też na Ciebie wpłynie. Jak? Spróbuj a się przekonasz. A za rok będą teksty anonimowej "tancerki erotycznej" opowiadającej o tym jak dumna jest z tego zawodu, z tego, że może mieć każdego w klubie i panowie nawet jej za to płacą. Chcesz ryzykować swoje sumienie i osobowość? Droga wolna.

Nie słuchaj tych moralsitów na kafe. Wszyscy tu niby tacy świeci, a jak sie idzie ulica to więcej kurewek niz w burdelach. Jak lubisz swoje ciało, uważasz, że nie będziesz miała problemu z jego pokazaniem to dlaczego nie. Taniec na rurze to tez wielka sztuka, Nie kazda kobieta sie do tego nadaje. Trzeba być mocnym psychicznie i fizycznie.

no toz ja Ci pisze jako ateistka ktora zreszta jestem- chcesz to tancz i sie nie pytaj innych o zdanie bo Ciebie nazwa kur*a tak czy owak poniewaz dostaniesz za to wyplate, a taka co sie bedzie krecic na rurce na dyskotece dla przyjemnosci kazdy nazwie rozrywkowa panna i nic nie powie. Chory kraj

Gość może może może
tylko ze ty jestes dziwka, a ja nie zamierzam stracic godnosci za kase, zreszta kasa z tanczenia moze byc fajna ;) bo to klub z wyzszej polki

Gość ygjilko
moja kolezanka tym sposobem poznała milionera z Włoch który się znią ożenił. Nie miała nic teraz ma zamek, miała piękne ciało ,większość lasek jej zazdrościło i wieszało psy,a teraz kto jest wyżej?

ja bym z nim sypiala nawet jakby mi za to nie placil, nie sypiam z tym z kim nie chce sypiac wiec nic nie trace a tylko zyskuje:) bylam mila w stosunku do ciebie ale juz nie bede. powiem ci jedno- ja zyje dobrze ze sponsoringu i ty mnie zle oceniasz a jak zaczniesz tanczyc to sporo osob cie tam zobaczy i ty bedziesz miec gorzej ode mnie, bo ja "pracuje" w ukryciu a Ty jawnie i to ciebie beda katolicy na ulicy wytykac...nie mnie:)

Gość ygjilko
dlatego jesteś zdzirą,tylko zdziry uprawiają swój proceder po cichu i zgrywaja cnoty a można być tancerką i wcale się nie skurwić

Gość może może może
co jest nie milego w byciu obiektywnym? dajesz dupy za kase? mam ci słodzic? nie bo nie popieram tego spsosobu zarobku jednoczesnie jetsem obojetna, zreszta sama nazwalas sie kurwa kilka postów temu... cytuje: 'ku r wy tez moga byc szczesliwe- ja nie zaluje i inne dziewczyny bede do tego namawiac' nikt mnie nie bedzie wytykac, a jesli anwet to nie robie tego w ukryciu, bo wedlug mnie taniec na rurze to jest sztuka z ktorej kobiety moga byc dumne, przed nikim sie nie ukrywajac, jak pisalam nie jest to klub dla dziwek dla pokazywania pizdy tylko ciezki taniec ktory nie jedna kobieta nawet katoliczka chcialaby umiec

z tym ze ja wcale cnoty nie zgrywam:) a nawet chodze sobie publicznie z tym starszym panem za raczke i lubie jak sie ludzie na nas krzywo patrza... piekne uczucie:) jak katolikow szlag trafia. dla jednych ja jestem kur wa a dla innych ona nia bedzie gdy sie rozbierze publicznie. ku rwa to pojecie wzgledne;)

Gość vgjvkbnkb
Matoly ? Tylko ze to Ty jestes po zawodowie i nie potrafisz nic innego jak tylko pokazywac dupsko za kase , pfff...

Gość po30stce
może może może A idź już do tej roboty cycki pokazywać, bo już się zdecydowałaś. Po cholerę jeszcze tutaj ludzi pytasz ? Żeby się usprawiedliwiać ? Nie rób już z siebie takiej ofiary, a teksty o jakiejś sztuce przy pokazywaniu cycków i dupy są co najmniej nie na miejscu, tam rzeczywiście chodzą koneserzy sztuki.

Gość może może może
to byl sarkazm czlowieku! mozesz pomazyc o skonczeniu szkoly i kierunku ktory skonczylam ja! poweiem ze nawet pracuje w zawodzie ale nie spelniam sie w tym niechsekazdyrobicosechce kochanie gubisz sie w tym co piszesz kolejne cytaty: bo ja "pracuje" w ukryciu a Ty jawnie i to ciebie beda katolicy na ulicy wytykac...nie mnie tu piszesz zze pracujesz w ukryciu i wykina ze nie chcesz zeby cie wytykano za twoje kurestwo, a tu: a nawet chodze sobie publicznie z tym starszym panem za raczke i lubie jak sie ludzie na nas krzywo patrza... piekne uczucie ze jawnie dajesz do zrozumienia ludziom ze sypiasz ze starszym panem i prowokujesz do wytykania :D zdecyduj sie :D

Gość może może może
po30stce jakie dupe i cycki czytaj ze zrozumieniem, nie chodzi mi o tanie wypinanie dupy, tylko taniec o ktym mozesz pomarzyc, ale jestescie ubodzy w wyobraznie, ze slowo rura, taniec i striptiz kojarzy wam sie z kurestwem :D

Gość może może może
i nie szukam usprawiedliwienia, bo nie uwazam to za cos zlego, a forum jest po to zeby poznac opinie ludzi :D

Gość ygjilko
każda kurwa jest pokrętna

Gość po30stce
Do Niemiec kobiety też jadą pracować jako "barmanki i kelnerki" w nocnych klubach. Stań na ziemi, tańczy się pod klienta, a facetów po piwie nie interesuje jak Ty się zgrabnie poruszasz, bo inaczej poszli by sobie na balet.

Gość może może może
pisze glupi czlowieku po 30 ze to nie tania speluna dla ludzi jak ty! zeby tak wejsc musisz miec znajomosci, a dotkniecie kobiety bez jej pozolenia to molestowanie i sa za to kary, oczywiscie 99% teraz bedzie mi wmawiac ze sie nie znam, bo przeciez wy sie znacie na wszytskim, oczywisce zatancze ubrana, automatycznie staje sie kurwa bo jak mozna tanczyc za kase, aha no i jeszcze pewnie zgine hahah dobre sobie, koncze temat bo z idiotami nie warto zaczynac