Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może może może

Praca jako striptizerka? Co myślicie?

Polecane posty

Gość po30stce
Kończ i sio do roboty pokazywać cycki.

Gość niechsekazdyrobicosechce
moze moze moze Ty mnie nie zrozumialas nic a nic :) chodzi o to ze ja wiem ze jestem ku rwa bo dostaje pieniadze za seks wiec sie nie wypre i nawet nie zamierzam. nikomu krzywdy nie robie i dobrze mi sie zyje, nie narzekam i nie chce tego zmienic:) a bylas niemila bo napisalas ze ty tak jak ja nie stracisz godnosci- dla jednych to co ja robie jest strata godnosci (dla mnie nie bo sypiam z tym facetem z ktorym chce i sie go trzymam) a dla innych utrata godnosci bedzie publiczny taniec erotyczny. co do "pracy" w ukryciu to nie chwale sie ludziom ze dostaje od niego 5 tys na miesiac bo ludzie sa zawistni i by mieli duzo do powiedzenia mimo ze to nie ich sprawa,a chodze z nim publicznie za reke bo tak chce a ludzie niech sie wsciekaja i patrza na mnie z "byka" za to ze sypiam ze starym

Gość Fabian
Poszukiwane prfesjonalne tancerki erotyczne do współpracy w całym kraju. Zainteresowane proszę o maile na adres: fabio1974@wp.pl Moja strona www.striptease.com.pl

Gość Anastazja345
Mi się znudziła już praca w klubie jako striptizerka... niedługo zaczynam pracować na kamerze, zarobki mam podobne a siedzę w domu i nikt mnie nie dotyka :))) Tutaj mnie możecie oglądać za jakiś czas Moj nick AnastazjaStrip http://sex-kamery-online.com/

Gość Ściągaj majtki!
To tylko lżejsza forma prostytucji, nie łudź się... A czasem nawet i nie lżejsza, bo jedno wiąże się z drugim.

Jeżeli jesteś atrakcyjna i uważasz że masz wszelkie predyspozycje to czemu nie? Każda praca jest dobra nawet ta w domu poblicznym.Takie czasu i dziś juz mnie nic nie dziwi w jaki sposób zarobić na życie.:D

Skoro sie nad tym nawet zastanawiasz to juz mi to mowi zeby najalej od ciebie

Gość gość
Jest to rodzaj tańca. Ważne jest byś się nie stoczyła. Kobiety to piękne istoty, a w chwaleniu się tym nie ma nic złego. Tylko ważne byś się nie zmieniła w k**rwę. :-)