Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliumka

czy w wielku 24 lat mozna urodzic chore dziecko?

Polecane posty

Gość kaliumka

nie pale nie pije zdrowo sie odzywiam , jestemw ciazy ale boje sie ze dziecko bedzie chore. czy to naturalne obawy?

Gość TheOleskaaa
A CZEMU MIALO BY BYC CHORE??? NIE TRZEBA OD RAZY MYSLEC W TEN SPOSÓB!!

W kazdym wieku mozna urodzic chore dziecko. Niejedna pijaczka urodzi zdrowe dziecko, niejedna dbajaca o siebie mama urodzi dziecko chore. Taka ruletka.

Gość kaliumka
boje sie . nie wiem czemu a najbardziej to zespolu downa. wiem ze to bardziej narazone są kobiety po 35 roku zycia ale po prostu sie boje

Oczywiście że można :o myślisz że stosunkowo młody wiek jest gwarancją czegokolwiek? Skąd wy czerpiecie te mądrości? :o

Gość kjkljkjl
to nauturalne ze sie zamartwiasz, takie juz sa mamy:) po pierwszym usg plus test papp-a sie uspokoilam:)

Ja robilam testy prenatalne, ale po fakcie stwierdzilam, ze lekarz mnie naciagnal na niepotrzebne koszta. Bo ja urodzilabym tez chore dziecko. A jak bym wiedziala, ze bede miec chore, to bym sie meczyla przez cala ciaze.

Ja robilam testy prenatalne, ale po fakcie stwierdzilam, ze lekarz mnie naciagnal na niepotrzebne koszta. Bo ja urodzilabym tez chore dziecko. A jak bym wiedziala, ze bede miec chore, to bym sie meczyla przez cala ciaze.

Gość oczywiscie ze mozna
moja kolezanka w tym wieku urodzila synka z uszkodzonym mozgiem. To nie zalezy od wieku a od stanu organizmu ktory oczywiscie z wiekiem tez moze byc zwiazany , stanu obojga rodzicow. No i od szczescia. Przejmowanie sie nie pomoze Ci.

Gość ?????
Niestety życie polega na selekcji, na kogo padnie na tego bęc. Moja koleżanka dbała o siebie i urodziła dziecko z rozszczepem kręgsłupa :( To jest niesprawiedliwe , że na kogoś musi to paśc. Każdy z nas mysli że " na mnie napewno nie padnie" Tak brutalnie powstają właśnie statystyki. Nie chcę cie straszyc autorko, jeżeli napisałam to za brutalnie to przepraszam :) Mam nadzieję że urodzisz zdrowego pieknego dzidziusia 3 mam kciuki, najważniejsze to się nie martwic na zapas :)

Gość kijevna
tak to naturalne objawy stresu i nadmiaru nieszczęśliwych historii rozpowszechnianych w rodzinie, bądź wyczytanych na forum... zdecydowana większość kobiet rodzi zdrowe dzieci - bądź dobrej myśli!

Gość kaliumka
do ?????? no to mnie pocieszylas :(

Gość thaisse80
Zespolu downa na pewno sie nie dostaje od picia alkoholu. to choroba genetyczna. wieksze ryzyko jest po 35 roku zycia, ale nie ma tez gwarancji ze jezeli jest sie mlodym to sie na pewno urodzi zdrowe dziecko.