Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessssuuuu

W zadnych "informacjach" ani słowa o Korei !!!!!!

Polecane posty

Gość jessssuuuu

Co sie dzieje ????? rano w RMF-ie az chuczało, teraz wieczorem sledziłam wszystkie informacje,wiadomości i fakty i ani nie wspomnieli !!!!!!!!

Gość djkwue
a ja wiadomości o 12 i polsatowskie około 19 i było :P

Gość jessssuuuu
W wieczornych nie było na bank!!!! Śledziałam jedno po drugim ;-) Kluzik-Rostkowska i wybory-tematy nr 1.

Gość el foto
a ja tylko Radio Ma(w)ryja :P

Gość jessssuuuu
Na Polsacie NIE BYŁO!!!!!!!!!!!!!!!!! nie pierdol

Gość z onet.pl
Świat na krawędzi kolejnej wojny? Więcej w Onet.pl Kwestia sprowadzenia amerykańskiej broni nuklearnej do Korei Płd. podzieliła najwyższe władze tego kraju. Przedstawiciele prezydenta oświadczyli bowiem, iż ta opcja nie jest brana pod uwagę, ponieważ celem Seulu jest całkowita denuklearyzacja Półwyspu Koreańskiego. Prezydent Korei Płd. Li Miung Bak zapowiedział jednak, że jeśli Korea Płn. nie powstrzyma się przed agresywnymi działaniami, to jego kraj przeprowadzi "zmasowany odwet". - Jeśli Korea Północna nadal będzie agresywna, to myślę, że armia lądowa, marynarka wojenna i siły lotnicze powinny zjednoczyć swe siły i wziąć odwet na Korei Północnej przy ogromnej sile wsparcia ogniowego podkreślił południowokoreański prezydent. Jak zaznaczył Li Miung Bak, "przeprowadzony (przez Północ) na oślep atak na cywilów nie będzie tolerowany". Wypowiedź prezydenta została zamieszczona na jego stronie internetowej. Amerykańska taktyczna broń nuklearna stacjonowała już w Korei Płd. po wojnie z lat 1950-1953. Ostatnie rakiety zostały jednak wycofane w 1991 roku.

Gość usa niech sie nie miesza
pł i pd sie dogadają..sami.. seul niech ich zdenuklearyzuje kraje takie jak usa i inne tylko wzmagaja konflikt..a ci sobie pokrzycza i ucichna...tak jak na podwórku koledzy. czysta psychologia. mamy 21 wiek..mądry człowiek nie bije dzieci ttylko im tłumaczy..a władca? to co? uzywa siły?? zamiat rozmów? to znak ze jest prostakiem.

w faktach to bylo jako drugi news. po kluzik jak nie wierzysz to mozna jeszce obejrzec na stronie tvn24 zakladka fakty

Gość teneryfaaa1
w tvp1 o 19.30 było, jaka trzecia wiadomość po wyborach samorządowych i "polska jest najważniejsza"

Gość Kafe poradnik
Nie wiem jak Ty słuchałaś ale ja oglądałe TVN i wiadomości i tam było to komentowane później przełączyłem na trójkę i też było. myślę , że się boisz mówię to w kontekście tych "proroctw". Nie bój się takich proroctw i końców świata było bardzo wiele. A z wojny nic nie będzie bo nikt oprócz Korei Półn. nie ma w tym interesu. Sama Korea chce tylko jakiś cel polityczny osiągnąć.

Licze na inteligencje obu panów i ze załatwia to jak mezczyzni czyli dogadaja sie rozmowami, dyplomacja. Nie atakami. Przemoc wobec dzieci nie jest tolerowane tylko jako rozmozmowa. dziwie sie, ze władcy 21 wieku zachowuja sie jak gówniarze..zamiast rozmów ataki..jak dzieci w piaskownicy.

Gość licencjatka_ona
w teleexpressie bylo :P

Gość Janek 0000000
nic nie bedzie zadnej wojny od 1953 roku bylo juz 8 tys potyczek miedzy Koreą Pd a Koreą Pn i co jest nic tylko pokrzyczeli powyzywali sie na siebie pogrozili palcem i na tym się skonczyło wiec co maja gadac w TV

co do proroctw.. lubie tak rozmawiac z Bogiem, ze otwieram pismo sw intucyjnie. jets ono zamkniete. Na byle jak otwartej kartce odczytuje odpowiedz. tym razem było tak: że czemu ludzie mówią, że to sie nie spełnia. Nie spełnia sie proroctwo Izraela..Ja Bóg mówie ze to fałszywi prorocy. Ja Bóg tego nie mówiłem. To fałszywi prorocy. niżej.. fragment o uciszeniu Burzy przez Jezusa... Małej wiary czemu sie boicie.. a potem o uzdrowieniu opetanego odczytuje to, ze Bóg wyciszy emocje obu panów korei. I uzdrowi opetanego złem - wojną amen Ps ja mu zycze raka lub zawału serca. Dlaczego zło ma wygrywac. Niech rzadiz ktos o dobrym sercu krajem.

mnie oosbiscie byłoby wstyd jakby swiat widział ze ja jako władca zachowuje sie gówniarz a nie jak mezczyzna ale czy dzisiaj ktos ma honor? i IQ? madra osoba unika bijatyk. jest urodoznym dyplomatą. To odróznia chamów od elity. a władze rzadzace maja sie za elite..