Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to staszness

radnym w Warszawie zostal czynny gej i matka aborcjonistka

Polecane posty

Gość doradca terenowy
to ze na kafeterii sa pedalki to wiemy ale jaki program pedałki moga miec w radzie miasta

Gość ale i co w związku z tym
a czy wyłączacie TV jak pojawia się Raczek czy Poniedziałek? Czy to, że mają inną orientację seksualną od razu ich dyskwalifikuje w każdej dziedzinie? O pani Tysiąc to już w ogóle nie bardzo rozumiem w czym rzecz.. Czy ona chciała zniszczyć twoje dziecko, czy walczyła o swoje życie aby móc wychować pozostałe dzieci? Ludzie, zajmijcie się własnym życiem najlepiej

Gość no bo waszym zdaniem
w radzie powinien siedzieć Janusz Korwin Mikke co? Kiedy siedzi tam gej i aborcjonistka, to przynajmniej mam pewność, że nie zagłosują za oddaniem połowy Warszawy kościołowi i nie będą robić Polsce wstydu przez zakazywanie parady równości, jak nie powiem kto.

"Ludzie, zajmijcie się własnym życiem najlepiej" Ale ono jest takie.... mało eksytujące :-o

I co Wam to tak przeszkadza? Za aborcją nie jestem, chyba że w szczególnych przypadkach, OK. Ale że czarny gej to co z tego? Polska to widać taki zacofany kraj, ostatnio mój czarny kumpel był w Poznaniu to ludzie sobie z nim ZDJĘCIA robili średniowiecze... trzech gejów mam wśród przyjaciół i są super ludźmi. Poznajcie najpierw jakichś normalnych gejów, nie takich w koszuklach z jednorożcem tylko tych normalnych, może do Was dotrze że to są normalni ludzie...

Gość jak byśmiała mózg
to byś wiedziała że dzięki aferom z lechosławem kaczyńskim jest wyrok, że nie można zabraniać legalnie zarejestrowanych demonstracji. WIęc 🖐️

"jak byśmiała mózg to byś wiedziała", (tylko cytuję :) ) że wyrok wyrokiem, a w tym kraju sprawiedliwość musi być po naszej stronie. To czy ktoś będzie respektował ten wyrok, czy użyje dostępnych kruczków prawnych aby go obejść, zależy od tego kto zasiada w ratuszu.