Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wina syna

Przez swojego syna nie jestem już tą samą kobietą! Ten dzieciak zmarnował moje

Polecane posty

Gość hjjjjj
wy sie skupiacie na jej sytuacji materialnej i perspektywach, a ja na jej uczuciach, mysle ze ma powazne problemy z soba i samoakceptacja, gdy rodzic nie jest szczesliwy to i dziecko nie jest, dlatego wazne jest samopoczucie matki, a zamiast ja obwiniac moze zastanowcie sie gdzie lezy problem, sa przypadki gdy kobieta z jakis pwodow nie umie pokochac dziecka, albo przychodzi jej to z trudnoscia, moze jakby miala wsparcie partnera,rodziny, byloby lepiej, a moze po prostu nikt nie nauczyl ja kochac ? latwo sie ocenia

Gość kasia...pp
kurde przestań z tym magistrem jak chcesz zrzucić te zbędne kilogramy to zacznij cwiczyć i mniej jeść poszukaj sobie faceta wyjdź do ludzi a dziecko pokochaj

Gość wina syna
Tak, mam dobrą sytuacje materialną ale mój syn bardzo przypomina mi swojego ojca, ciąle myślę o tym że gdyby nie on teraz byłabym w szczęślwiym związku ze człowiekiem który przez moją ciążę mnie zostawił.

Gość maliboo
tak strasznie naciskasz na tego magistra, ale o co konkretnie ci chodzi? studiowalas cos co bylo twoja pasja czy po prostu chodzi ci o sam fakt 'posiadania magistra'? (bo tak to wynika z tego kontekstu w jakim piszesz)

Gość aaa111111111
kobieto nie mozna Cie sluchac.Jak mozna tak myslec?Co to dziecko winne, a tys gdzie rozum miala wtedy? Podam Ci przyklad-moja koklezanka urodzila w wieku 16lat skonczyla srednia i 2 kierunki stuiow,oczywiscie z pomoca rodzicow. Wszystko mozna,jak sie chce.A ze gruba jestes i zaniedbana czy co to tylko Twoja wina!

Gość aaa111111111
i jeszcze cos inne maja magistra i co?Pracy nie maja a ty masz restauracje ,bo tatus Ci dal,kurde mieszkanie tez!I Ty narzekasz?

Gość aaa111111111
ta wine to powinnas zrzucic na ojca tego dziecka,ktory Cie zostawil. A ty piszesz,ze go nadal kochasz, a dziecka juz nie.No masakra jakas

Gość wina syna
Zrobiłam licencjat z ekonomii i co? pracy nigdzie nie znalazłam. Byłam wręcz uzależniona od ojca(na jego utrzymaniu), dopiero później dał mi restauracje bym miała jakieś źródło dochodów. Mój były nie chciał dziecka, ja też nie. Prosiłam ojca by pomógł mi w usunięciu tego problemu, bo jest ginegologiem, ma znajomości ale odmówił mi.

Gość Moj pseudonim
Ależ to oczywista prowokacja, ten sam temat był tu w lipcu :) także powodzenia niedoszła pani magister z własną restauracją!

tez bym sie uzalała będąc na twoim miejscu, ale z innego powodu, mianowicie dlatego, że tak na prawde nie osiągnęłaś w życiu zupełnie NIC. Przerasta cie nawet zrobiebie magistra? zrzucenie kilku kilogramów?? piszesz, ze jakbys nie miala dziecka robilabys kariere - nie sądze, abys zrobila jakakolwiek kariere z takim nastawieniem, czyli z rozczeniowa postawa i minimalnym wkladem ze swojej strony

Gość smroda
Ginekologiem?!! Kobieto ,ty nawet tego słowa nie potrafisz napisac!

Gość To JEST PODSZYW!!!
TO JEST PODSZYW,JAKAS GOWNIARA STWORZYLA SOBIE HISTORYJKE NA BAZIE TEGO CO PISALAM WCZESNIEJ,TYLKO ZE JA NIE NIENAWIDZE MOJEGO SYNA!!!! JEST FAJNY GOSC,MOZEMY GADAC NA KAZDY TEMAT,JEDYNE CZEGO ZALUJE TO ZE NIE USUNELAM CIAZY W PIERWSZYCH TYGODNIACH,A POTEM NO COZ,TRZEBA BYLO WZIASC BYKA ZA ROGI I ZYC DALEJ....NIE REAGUJCIE NE TEGO TYPU BZDURY,KOGOS KRECI ZEBY WPIEPRZAC KIJ W MROWISKO,BO NA CAFE SIEDZA SAME CIEZARNE I TE CO SWIEZO URODZILY I SIE PODNIECAJA KAZDYM SLOWEM O ABORCJI I BRAKU MILOSCI DO DZIECI

Gość gs1111
wyrazy współczucia dla synka.

Gość do gs111
do gs111...wsadz sobie w dupe swoje wyrazy wspolczucia,durna DULSKA krowo

Gość afdg
Autorko jesteś przegraną kobietą.

Gość ___rodzice___
Pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym Mam do zaoferowania zestaw edukacyjny składający się z 32 liter o wysokości 10,5 cm i 19,5., w pięciu żywych kolorach: czerwony wpływa stymulująco i energetycznie, niebieski działa kojąco i wyciszająco pomarańczowy pobudza, motywuje do działania, zielony działa uspakajająco, odstresowująco żółty ma działanie antydepresyjne, stymuluje na układ nerwowy, rozwesela. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/alfabet-duzy-literki-naklejki-polskie-litery-i1336036314.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1336035999.html http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1336036152.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-i1336036412.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1336036087.html

Gość fasfff
Idiotka!!!!