Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marika.em

cos baaardzo dziwnego;/

Polecane posty

Gość okrutnica ze mnie
Nie rób trzeciego :) Ta powyżej myślała że tylko 1 zrobiłaś. Myślę że to wynik stresu jest opóźnieniem miesiączki. Śpij spokojnie.

KOchane.. wiem ze zaraz bedziecie sie z tego smialy i obrzucaly mnie wyzwiskami ze jestem dzieciak jeszcze tepy czy cos ale sama nie rozumiem tego co ostatnio mi sie przytrafilo i to jest doslownie jakas komedia..;/ Otoz zrobilam wczoraj o godzinie mniej wiecej 22giej kolejny test ciazowy-z wiadomych przyczyn (o czym pisalam juz predzej) wynik byl negatywny bez zadnych watpliwosci tak jak przy pierwszym tescie..poszlam spokojnie spac rano wstaje patrze a na nim slaba druga kreska..strasznie sie przestraszylam, tym bardziej ze testy byly z roznych firm a tu takie cos.. po jakiejs godzinie kreska zniknela z jednego jak i z drugiego..okres spoznia mi si juz 10 dni co mnie dodatkowo gnebi.. wyglada to tak jakbym miala omamy ale nie to nie to..kreska nie byla widoczna tylko dla mnie takze nie ubzduralam sobie jej..czym to moze bym spowodowane?? szczerze nie spotkalam sie jeszcze z takim czyms co o tym myslicie??

Gość ktoś ci nasikał na test
jak spałaś :) ps. nie stresuj się tak, bo od tego okres może się spóźnić

Gość może prowo, nie wiem
marika.em, po użyciu (nasikanie + obejrzenie wyniku) test się WYRZUCA. Tak jak zużytą podpaskę. A nie trzyma na komodzie przez następną dobę - w ten sposób możesz się doczekać na teście czegoś jeszcze gorszego od ciążowej kreski :P

jestes pewna ja juz normalnie wariuje bo naczytalam sie tu glupot ze kobiety po kilku dniach kreske zobaczyly i byly w ciazy

Smiac mi sie chce. Kafeteria do doskonałe źródło rozrywki. Drogo autorko, skoro oba testy do 5 minut po nasikaniu nie pokazy dwóch kresek to znaczy ze nie jestes w ciąży. Blagam Cie wyrzuć zużyte testy! I jak juz Ci ktos radził przeczytaj ulotkę!

ja wiem ale kurcze kiedys czytalam takie bajki ze schizuje nie mialyscie nigdy tak? zawsze wyrzucacie testy po tych 5 minutach?

Gość czipsyuwielbiamhe
ja moje dwa testy z dwoma kreskami, ktore pojawiły się po 15 sekundach zostawiłam i do dziś mam dwie kreski nic nie znikało. mam pamiątkę po moim Aniolku, którego niestety nie donosilam... poczytaj ulotke na której jest napisane, że wiarygodny wynik testu jest widoczny do ..... czasu, odczekaj więc ten czas i wyrzuć jeśli nie jest Ci to do szczęścia potrzebne... za seks to się umiesz zabrać, ale za konsekwencje wynikające z uprawiania go to już nie?

najgorsze jest to ze ja seksu nie uprawialam;(( a wszystko wskaZUJE Na toz ze jestem jestem zalamana i wystraszona jesli to sie okaze pomylka chyba nigdy juz nie zdecyduje sie na seks

jakim cudem możesz być w ciąży jeśli nie uprawiałaś seksu? test jest wiarygodny zaraz po zrobieniu, już kilka osób Ci to powiedziało więc czego jeszcze oczekujesz? ludzie:-o

spóźnia się bo się denerwujesz niepotrzebnie, jeśli po wykonaniu był negatywny to nie jesteś w ciąży a na przyszłość uważajcie z facetem bo znów założysz podobny temat pozdrawiam ;-)

zalezy wlasnie co masz na mysli mowiac uwazaj on niby robil mi tylko palcowki ale ja juz nie wiem sama;(

Gość rada porada
PO CO ZAKŁADASZ KILKA TOPICÓW NA TEN SAM TEMAT? NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! NIE JESTES W CIĄŻY!!! I DOBRZE CI RADZE POWSTRZYMAJ SIE OD JAKICHKOLWIEK KONTAKTÓW SEKSUALNYCH PRZEZ PARE LAT BO JESTES STRASZNIE NIEDOJRZAŁA!!

Gość wiesz co, jestes jakas
kretynka, kurfaaaaa ktos mowil,z eby wypieprzyc testy tak ?? nie rozumiesz tego ?? bo co je trzymasz jak potrzymasz tydzien to plesn wyrosnie co to bedzie znaczylo wtedy ?? kurna nie moge co za tepa strzala