Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kawiore

Czy praca Wasza/ Waszych partnerów odbija się na waszym związku?

Polecane posty

Gość Jejku , Regres , czy Ty musisz
Regres, tyle, ze Ty w postach sugerujesz, ze wszystkie sa takie same. Nie piszesz o tych kobietach, ktore nie marudza, sa interesujace, ciekawe. Mam wrazenie ze kiedys, pare m-cy temu Twoje posty byly inne. A teraz glownie narzekasz. Na kobiety. I docinasz im. Do tego glupio splycasz, wysmiewasz, trywializujesz czesto powazne problemy. Teraz usilujesz w sposob sofistow udowodnic, ze Ty masz racje. Jednak brak argumentacji pokutuje raczej u Ciebie. Przemysl to, ja wracam do pracy.

Regres, tyle, ze Ty w postach sugerujesz, ze wszystkie sa takie same.' to ci powiem odbierasz tak jak chcesz odbierać posty To jest forum , czasami sa tak denne tematy ze nie pozostaje nic innego jak zrobić sobie z nich jedna wielką bekę i wyśmiać pewne postawy i problemy rodem z podstawówki Czasami też sa prowokacje - tutaj akurat można z duzym prawdopodobienstwem wykryć taki temat . .... wiec tam robie jaja Sa tez powazniejsze tematy ( bardzo mało) na których bardzo chetnie uczetsnicze i sie udzielam ... jakbys chciała powaznie pogadac jestem do dyspozycji :) ps.oczywiscie ze kobiety tak jak faceci sa rózni roznimy sie niuansami , podstawowe cechy charakterystyczne dla płci pozostaja te same ;) przykład: kobiety sa drażliwe i chwiejne emocjonalnie faceci są mało domyślni :)