Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricceee111..

Muszę znaleźć sponsora - nie mam innego wyjścia

Polecane posty

Gość patricceee111..

Zaraz powiecie ,ze prowokacja - ostatnio modne słowo ? :O musze to komus powiedziec , musze jakiegos znalezc , nie wyrabiam finansowo... uprzedze pytania : pracuję ! ,ale co z tego ? praca za 1200 zl do reki :O czasem premia , wynajmuje mieszkanie z dwiema dziewczynami , na co idzie 700 zl , do tego skladamy sie na internet i kablowke po ok 50, woda 50, prąd po okolo stowie ,zostaje mi 400, - musze za to wyzyć , do tego moi rodzice maja duze klopoty finansowe , zawalilam studia , oni mysla ,ze nadal studiuje i mam stypendium :O Nie wiem co dalej robic, bogaty facet to chyba jedyne wyjsce

Gość dfgsdfgasfasdffg
Wiesz według mnie nic nie usprawiedliwia kurestwa,było wcześniej myśleć to byś teraz nie musiała się kurwić. A zakładasz ten temat bo tu go szukasz??

Gość patricceee111..
nie..tutaj na pewno nikogo nie znajde... chcialam tylko o tym porozmawiac.

No może nic nie usprawiedliwia kurestwa.... ale co to za głupie tłumaczenie, że" trzeba było wczesniej myśleć??" a nad czym ona miała wczesniej się zastanawiać??...

Gość jesssicca
znam to.. i nie wyzywaj jej.... bo jak niema co do gara wlozyc, to romantyzm sie konczy..kochana a myslalas o pracy na czatach erotycznych?? j a wlasnie zaczynam..albo szukaj na roznych portalach sponsora np, wwwodlotek.pl ale to juz usisz sie przełamac, proponuje czaty.

Gość marudzinka
jesli uwazasz ze 400zl na wyzycie to malo to naprawde sie zastanow co Ty godasz. ja miesiecznie na jedzenie +kosmetyki wydaje ok 200zl. do tego raz na jakis czas na impreze pojde. naucz sie oszczedzac.

Nie wiem co dalej robic, " przyznać sie rodzicom ze twoje studiowanie to juz przeszłosc

Gość patricceee111..
nie chcem ale muszem 😭 moja mama nie radzi sobie ze splata kredytow, chce jej jakos pomoc , jasne,ze mozna znalezc lepiej platna prace - tylko jak ? szukam od pol roku codziennie i nic , jak cos znajde w stylu '' osoby na produkcje 1800do reki'' dzwonie : okazuje sie,ze tylko mezczyzni . Chce wrocic na studia ,ale jak mam to pogodzic z praca? nie wiem juz co robic :/

Gość dfgsdfgasfasdffg
Panna Policjantka Napisała że miała stypendium i że zawaliła studia,więc mogła nad tym myśleć :P O to mi chodziło. jesssicca Ja jej nie wyzywam tylko nazywam rzeczy po imieniu.A co mam jej napisać że jest prostytutką-przecież to i tak to samo :P a pisze że będzie kurwą bo tak jest bardziej wymownie :P

.kochana a myslalas o pracy na czatach erotycznych?? j a wlasnie zaczynam..albo szukaj na roznych portalach sponsora np, wwwodlotek.pl" nie ma to jak jedna córa Koryntu pomaga drugiej córze :D

Gość Eleeene
jesli to ostatecznosc, to rozumiem. Moze wymyslisz mniej niszczaca psychicznie opcje, nie fajny( mysle) sposob na poprawe sytuacji.

Gość jgjgjo
omg pojebało się..idz sprzatac w bikini alnbo nago to lepsze jak sex :)

Gość jesssicca
napisałam ci wyzej co///////////////za 200zl zyje ,heeeee dla nie ktorych 200zl wystarcza na co?? nie zartuj sobie, albo juz tak do bied si e przyzwyczaiły i uwazaja ze 400 to duzo..

A mogę wiedzieć po co wynajmujesz tak drogi pokój, skoro nie studiujesz? Nawet w Wawie można znaleźć pokój za ok. 500 zł. Można zmienić mieszkanie na tańsze, zacisnąć pasa i znaleźć lepiej płatną pracę albo pracę dodatkową - ale nie! Lepiej dawać dupy! :o Bo panience się ubzdurało, że musi mieszkać luksusowo i w wielkim mieście. A jak widać nawet tak banalna rzecz jak studiowanie jej nie wychodzi. No to zostań kurwą, skoro nic innego nie potrafisz robić, tylko się nie tłumacz, że musiałaś, bo to gówno prawda :)

Gość patricceee111..
to co proponujecie ? o tym sponsoringu czytam od wczoraj , wypytywalam jedną dziewczyne na czacie i stad te mysli : ona moze to i ja ?

Zawaliła studia ze względu na to, że nie było jej stac na czesne, a czasami za te stypendium nie da się opłacić całej szkoły. Skoro zawaliła to ze względów materialnych, a nie z własnej winy.

ale pieprzenie :) jeszcze nie slyszalam zeby wagina splacac kredyty rodzicow

Gość Także_Szukająca_Ona
Ja też szukam... Powiem Wam, że ciężko mi idzie, bo nie umiem się przełamać. Jak dochodzi do konkretów, to zwyczajnie wychodzę z czata. Nie wiem jak poruszyć kwestię finansową. To dla mnie bariera nie do pokonania. Jakieś rady? :o

Gość dfgsdfgasfasdffg
jesssicca Ja też żywię się za jakieś około 300 zł-więc można,ale autorce jest tak po prostu wygodnej. Ale jej dupa jej sprawa :P

Gość a tam a tam
musisz to sie pierdolnąć w głowe ! 400zł zostaje Ci ? na jedzienie dla jedenj osoby uwazam ze straczy Ci ale nie.. Ty poprostu chcesz wiecej kasy na ciuszki solarium kosmetyki pustaku !!

Gość nastepny etap....
zmien pokoj na tanszy, sadzac po cenie to Warszawa, tak?

Także_Szukająca_Ona - po tym jak piszesz widze ,ze nie nadajesz sie do tego ... na czatach jest masa kredtynow , dorobkiewiczów , dadza lasce 200 zl za numerek a ona sie cieszy jak głupia :O

śmieszne dla mnie jest jak dla niektórych kafeterian wszystko jest takie proste... zmień mieszkanie na tańsze, znajdz lepiej płatną prace itp...... ludzie na jakim wy świecie żyjecie...

wypytywalam jedną dziewczyne na czacie i stad te mysli : ona moze to i ja ?" świetne masz kumpele na czacie :) I jeszcze sie tym chwali wszem i wobec

Gość dfgsdfgasfasdffg
Panna Policjantka To uważasz że lepiej iść i się kurwić??Bo tak jest wygodniej?

Gość patricceee111..
tak , wawa... zostje 400 ,ale czasami wysylam mamie 100-200 , moze to malo ,ale wkopałam sie na poczatku - pierwsze miesiace byly fajne - mialam oszczednosci troche , praca dorywcza , wszystko ukladalo sie po mojej mysli a teraz ? :O Nie umiem sie rodzicom przyznac, ze mi sie nie udalo . Musze przeczekac te kilka miesiecy i znow startowac na uczelnie..

"Zawaliła studia ze względu na to, że nie było jej stac na czesne" No nie kompromituj się :o Istnieją studia dzienne na państwowych uczelniach. Na prywatną przy tych zarobkach to jej nie stać.

Gość Także_Szukająca_Ona
Wiem, że się nie nadaję, ale może... Czy to po prostu kwestia charakteru? :o