Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricceee111..

Muszę znaleźć sponsora - nie mam innego wyjścia

Polecane posty

Gość sponsorinssponsoringitd
Ja You's a window shopper You mad at me i think i know why Jada you's a windowi shopper in the jewellery store lookin' at the shit you cant buy Joe you's a window shopper in the dealership tryin to get a test drive

Gość sponsorinssponsoringitd
Nas you's a window shopper Mad as fuck when you see me ride by

Gość weronika mróz
Dziewczyny mające sponsorów - jak poznajecie czy facet chce być z wami w układzie czy wykorzystac tylko na jedną noc? Jakie macie sposoby odsiewania tych co nie maja nic do zaoferowania?

Gość brytnej zpirs
ja przez pierwsze spotkania (2,3) umawiam sie na neutralnym gruncie ,tzn kawiarnia,wspolny spacer, restauracja, kino itp. Lepiej sie poznac i dowiedziec czego od siebie oczekujemy. To ja zawsze dyktuje warunki ,kiedy mowie ze nie mam czasu to nie mam ,jego problem ;) kiedy facet zamiast normalnej rozmowy chce sie spotykac w aucie np przyjade po ciebie -olewam go. Na poczatku mialam takich dwoch...jednorazowe znajomosci,czulam sie strasznie :o teraz mam dwoch 44 latka i 35. Spotykamy sie op 1,5 roku i nowych nie szukam :)

Gość weronika mróz
Hmmm, czyli jednak są normalni faceci. Bo ja rozmawiałam z paroma i każdy po pierwszym spotkaniu chciał od razu hotel albo seksualne aluzje. Noi jeszcze jedno - ja bym wolała jednak przedział 30-35, bo 44 letni to trochę za dużo.. Bardzo mi zaależy zeby to był ktoś przy kim nie musiałabym się brzydzić czy czuć dziwnie.

jak poznać, czy facet udający sponsora nie chcę Cie wyd*mać tylko na jedną randkę? nie da się. trzeba wychodzić z założenia, że większość panów to krętacze w tych sprawach i ich po prostu wedle tego traktować. no money - no honey. po prostu... nawet w małżeństwie nie ma sexu za free. gentleman nie dyskutuje, gentleman płaci. i tyle ;) ----- jak masz kłopoty finansowe, wakacje idą, rozejrzyj się troszkę. np w Niemczech można dupką w tydzień 1.500 - 3.000 euro w tydzień zarobić. posiedzisz przez wakacje i masz na opłacenie całego roku studiów. ogłoszeń w necie od groma...

Gość Marilen
Latwiej jest du.py nadstawic niz harowac honorowo od rana do wieczora. Oczywiscie ze to irytuje tych co pracuja uczciwie. Mam nadzieje ze bedzie jakas sprawiedliwosc boska.

Gość sama mamo
podaj mi adres i telefon tego zlobka i jak tam mozna wplacic.

Gość gość
Sponsora najlepiej znalezc w necie na portalach takich jak: http://ekstaza.pl/ Ja tak poznałam i całkiem dobrze na tym wyszłam:DDD